24. heinäkuuta 2014

Kokokynnen kukkasiirtokuvat

Tämä siirtokuva-arkki vei mun sydämen BPS sivuilla. Mä en yleensä tykkään mistään kukista tai tämän saman kuosin vaatteista. Mutta jostain ihmeellisestä syystä mun oli saatava nämä testiin. Olihan mulla aikaisemmin testissä myös kokokynnen siirtokuvia (postimerkkikynnet), mutta nämä osottautui kuitenkin erilaisiksi käytössä. 

Mua epäillytti näiden peittävyys. Postimerkkikynsissä kuva oli todella ohut ja läpikuultava, mutta tässä mustassa mulla ei ole kuvion alla muutakuin aluslakka ja hyvin peittää! Ja tämä oli myös hiukan paksumpi kuin postimerkkikuva, jonka takia kynnelle asettaessa sainkin aikaan ryppyongelmia. Nekin kuitenkin hävisi pienen sivelyhetken jälkeen. Tästäkin tämä tuote saa multa pienen plussapisteen. Ja jos jatketaa vertailua näiden kahden välillä, vetää kukkakuvioarkki pitemmän korren kokonsa (4cm x 5cm) ansiosta. Tästä riittää varmasti lyhyisiin kynsiin joka kynnelle kuvio. Mutta jos on pitemmät kynnet ja haluaa leikata kuvion varman päälle sopivan kokoiseksi, ei arkista riitä kaikkiin kynsiin. Onneksi näillä saa esimerkiksi kivat aksenttikynnet :)


Tykästyin kovasti näihin kynsiin sekä kukkakuosiin. Ihanan hillitty ja vähän romanttinenkin. Minä, joka ei voi sietää  romantiikkaa sanoo näin :D Onko nämä teidän mielestä romanttiset? Ja hei, pakollinen alennuskoodimainontaakin, mikä on vain teidän hyödyksenne. KLX31 tilauksen yhteyteen ja -10% hinnasta pois. :)

28 kommenttia :

  1. ihanat!!! :33

    VastaaPoista
  2. Nää on kyllä aivan ihanat! ♡

    VastaaPoista
  3. On kauniit ja romanttiset! Ihanat<3

    VastaaPoista
  4. Ostin just vähän aikaa sit mekon, jossa oli melkeen täsmälleen sama kuvio mustalla pohjalla! Ihana myös kynsillä :)

    VastaaPoista
  5. Oioi, aivan ihanat! Mulla pitää seuraavassa tilauksessa ostaa tommonen kukka-arkki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä suosittelen tota arkkia :)
      Kiitti! <3

      Poista
  6. Kauniit! Kyllä noita vois jo romanttisiksi kuvailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) No hyvä että joku muukin mieltää ne romanttisiksi kuin minä :)

      Poista
  7. Napakymppi - todella kauniit kynnet!! Ja niin monessa blogissa (- omassanikin) kun on ollut BPS-putiikista saatuja tuotteita käytössä kynsillä, niin nämä on ehdottomasti mieleenpainuvimmat tällaisista "testituote-kynsistä". :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh, nyt kyllä täytyy kiittää suuresti! :) Olen otettu tästä kommentista <3

      Poista
  8. Voi vitsi, miten kauniit!!

    VastaaPoista
  9. En ole varma tuleeko romanttinen heti mieleen, mutta sitten taas edgy kun en keksi suomenkielistä vastiketta sanalle juuri tähän hetkeen! :D Ihanat nuo on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Miulla taas ei oo mitään hajua mitä toi edgy vois tarkottaa, mutta uskon että voivat olla sen tyylisetkin ^^

      Poista
  10. Hienot! Voisi sanoa että noissa on särmää..

    VastaaPoista