17. heinäkuuta 2014

Haaste: vihreää ja leimausta

Jälleen olisi torstai-haasteen vuoro. Marinan kanssa reilu viikko sitten mietittiin jälleen uutta aihetta haasteellemme ja otimme vuorostaan värihaasteen+koristelutyylin. Marina valitsi väriksi vihreän ja minä koristelutyyliksi leimauksen. Vaikeutin asiaa hieman, kun sanoin että leimauksien pitää olla joko koko kynnen kuviot kaikissa TAI yksi pieni kuva yhdessä kynnessä per/käsi. Muille härpäkkeille emme antaneet valtaa.

Mulla eilis iltaan asti löi pää ihan tyhjää. Oikeastaan se lyö tyhjää vieläkin kun tätä kirjoitan. Mä lähdin alkuviikosta porukoille 'lomaileen' ja pakkasin mukaan mun kaikki vihreät lakat. Kuin avuttomaksi sitä tuntee itsensä, kun ei ole sen tutun ja turvallisen lakkauspöydän ympärillä. Tosi avuttomaksi. Kokeilin näitä ennen yhtä toista manikyyriä, mutta homma jäi kesken muiden hommien takia ja lakat 'katosi' kynsiltä. Hupsista. Jotain muuta piti sitten saada aikaseksi.


Mä päädyin lopulta koko kynnen leimauksiin. Mulla sattui olemaan mukana tämä BornPrettyStorelta saatu laatta testiin, mutta teen laatasta myöhemmin erillisen postauksen.  Yritin tehdä muka jotain liukua kynnen tyveen leimauslakalla (CG Cherish), mutta oli vähän turhan paksua tavaraa tähän hommaan. Ideana oli saada häivytettyä leimat osittain piiloon. Haastoin itseni tekemään siis jotain uuttakin tässäkin haasteessa!Tämän kerran haaste oli jälleen hiukan haastava. Liikaa vaihtoehtoja mutta ei kuitenkaan. Seuraavan kerran pitää ehkä vähän helpompaa. Vai mitä?

16 kommenttia :

 1. Molemmat ollaan muuten tehty nää "lomareisulla" sekin oli vielä samaa. Tosi ihanat.
  Mä käytin sen oljenkorren, että sai käyttää myös muuta väriä kun vihreää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se toi ainakin mulle haastetta tähän hommaa :p
   Sinä olit fiksu! :D Oispa itekin tajunnut paitsi kyllä näistä näinkin tuli ihan kivat :)

   Poista
 2. Nää on kyl upeet!! :) tosi kiva idea ja kaunis toteutus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Johanna hirveesti! :)

   Poista
 3. Hienot kynnet. :) Ihanan värinen tuo Cherish. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari :) Se ei olekaan tainut vielä päästä aikaisemmin mulla blogiin asti vaikka tovin on kököttänyt muiden lakkojen joukossa. Kaunishan se on :)

   Poista
 4. Oi, kun on kauniit. :)

  VastaaPoista
 5. Kauniit nämä on, mie tykkään ^_^

  VastaaPoista