2. heinäkuuta 2014

Gina Tricot Beauty - 72 Bright peach and 193 Shim coral

Vähän kesäisempiä värejä Ginalta. Kesäisiä värejä on ollut myynnissä kevään ja kesän,mutta kato on käynyt niin Gina Tricotin verkkokaupassa kuin Oulun myymälässä. Harmi, sillä moni ihana lakka jäi ostamatta. Eihän sitä kyllä tiedä, jos ne kerkeäisi tulla vielä restockkina takaisin myyntiin. Toivossa on hyvä elää!

72 Bright peach on mun silmään vaaleanpunainen ja persikkainen. Toisin sanoen oranssihtava vaaleanpunainen. No okei. te näette kuvista itse miltä se näyttää. :D Kynsillä lakkaa on kaksi kerrosta. Kolmannen kerroksen tarkkasilmäiset olisivat voineet laittaa. Hiukan tummia alueita kuultaa läpi.193 Shim coral. Ihana oranssikultainen shimmerlakka. Tarvi pitkiin kynsiin peittääkseen kolme paksuhkoa kerrosta.


Halusin vielä yhdistää nämä kaksi ihanaista lakkaa päällekäin ja tulos näytti tältä. Alla on kaksi kerrosta persikkaa ja päällä yksi kerros corallia. Aika ihanan näköistä, vai mitä?


Voisin vain tuijottaa noita kynsiä tuossa yläpuolella, mutta pakko jatkaa tän päivän touhuiluja. Seuraava postaus sisältää haastekynnet!

15 kommenttia :

 1. Oi, kun upea tuo viimeinen lakka. <3 Ihana.

  VastaaPoista
 2. Onpas nättejä, etenkin tuo eka:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi kiva ja nätskä lakka <3

   Poista
 3. Ompas nätti toi 72! Pientä jännitystä ilmassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sievä todellakin :) Kieltämättä. En malta oottaa!

   Poista
 4. Oih, tuon Bright Peachin voisin kotiuttaa, ihanan värinen! Itse kävin viime viikon torstaina Oulun Ginassa ja olin kyllä niin pettynyt siihen lakkavalikoimaan. Tuntuu että siellä on aina ne samat lakat hyllyllä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen sitä :)
   No minäkään en montaa kertaa puolessa vuodessa sielä käy, niin kiva kun aina ne samat tummat värit siellä nöjöttää hyllyssä.

   Poista
 5. Tuo Shim coral on aivan ihana! Täytyy itsekkin tuollainen käydä hankkimassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa niitä vielä olisi jäljellä myymälässä. Ainakin viikko sitten oli! :)

   Poista
 6. Voi vitsi miten hyvältä ne näyttää yhdessä! :o

  VastaaPoista