19. heinäkuuta 2014

Gina Tricot - 51 Purple Mint and 130 Shimmer Mint

Julkaisenpas tähän väliin muutamat swatchkuvat Gina Tricotin lakoista. Jos joku ei ole vielä huomannut niin oon tehnyt välilehden blogiin, josta löytyy yksittäiset kuvat lakoista. Vielä en ole saanut linkattua kuviin/teksteihin postausta. Ja jääpä sinne vielä muutaman kynnet odottamaankin lisäkuvien esittelyä. Nyt vuoron saa kaksi erilaista Mint -lakkaa.

51 Purple Mint on ihana violetti creme. Näissä kuvissa kaksi kerrosta lakkaa eli peittävyys on lähes  huippuluokkaa.

 
130 Shimmer Mint on ihana kelta/kulta shimmerinen minttuinen lakka. Omille kynsille tarvin 3 kerrosta hyvään peittävyyteen. Muuten on kyllä todella kaunis.


Omistatteko te jompaa kumpaa näistä? Muistaakseni tämä Shimmer Mint aiheutti jossain vaiheessa pientä hehkutusta kynsihörhöjen piireissä? Vai oonko aivan hakoteillä?

Kuinka monta (swatch) kuvaa yhdestä lakasta on teidän mielestä tarpeeksi? Riittääkö yksi vai onko tämä 3-4 kuvaa sopiva määrä? Itse ajattelen sen niin, että jos on vaikka 6 erilaista lakkaa (kokoelma) niin yksi kuva riittää. Mutta jos esittelee kaksi lakkaa kerralla (kuten minä) niin 3 kuvaa on tarpeeksi. Ja mikäli yhden lakan esittelee niin siitä voi näyttää taas useamman kuin 3. Mikä on teidän mielestä parhain määrä tässä jutussa?

26 kommenttia :

 1. söpöjä :3 sulla on niin kauniit kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiva kuulla, että joku kehuu! :) Mie aina ihastelen muiden upeita kynsimalleja :)

   Poista
 2. Kauniita lakkoja molemmat! :)
  Mä tykkään ite kun on monta kuvaa. Mutta just jos on vaikka kokoelma, niin yksi tai kaksi kuvaa riittää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep!
   Eli samoilla linjoilla ollaan molemmat :)

   Poista
 3. kivoja lakkoja :) musta iha perus lakoista riittää max 2 kuvaa, mutta jos lakassa on jotain erityistä (duochrome, thermolakka tms) kuvia voi olla sen verran että erityispiirteet tulee esille, riippumatta swatchattujen lakkojen määrästä :) pointtina se että jos mikä tahansa asia näyttää eri näkökulmista täsmälleen samalta niin miksi laittaa molemmat (paitsi jos on ihan super innostunut :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo oli kyllä kivoja molemmat. :)
   Tuo sun perustelu kuvien määrälle on järkevä ja aivan totta :) Useimmiten omissa kuvissa saattaa olla pieniä valoisuus eroja, niin näyttää vähän erille. Kiva kun kerroit oman mielipiteen ja laitoit vähän ajatuksia mun päähän :)

   Poista
 4. Oi, tuo Purple Mint on kaunis ! Multa löytyy molemmat ja Shimmer Mint onkin jo kynsille päässyt, toinen ei. Mun mielestä kuvia on sopivasti varsinkin kun shimmeriset lakat on monesti vaikeita kuvattavia, jotta shimmer välittyy kuvistakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :) Hyvä että kelpaa tämän hetkinen tilanne :) Voi olla, että välillä saattaa tulla vähempi kuvia (mikäli joskus ei vaan kuvaus onnistu) mutta luulen, että tällä 2-3 kuvan sarjalla jatkan :)

   Poista
 5. Nättejä lakkoja :) Kyllä yhestä lakasta saa olla useita kuvia, mutta jos esittelee samaan aikaan useita lakkoja ja kaikista on monta kuvaa, niin päivityksen pituuesta voi tulla aika järjetön :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itekin molemmista! :)
   Totta. Hyvän pituuden rajoissa on pysyttävä, että jaksaa rullailla alaspäin koko postauksen läpi! Kymmenen kuvan postaukset on jo rankkaa katseltavaa ja luettavaa. ;)

   Poista
 6. Kauniita molemmat lakat, mistähän ne itselleni saisin... :) Kuvien määrästä samaa mieltä sun kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a. Sun pitää olla silmä tarkkana joka kirpparilla ja netissä, jos sattuis törmäämään vaikka joskus ;)
   Kiitti mielipiteestä. :p

   Poista
 7. On kyllä kauniit lakat! :)

  VastaaPoista
 8. Nättejä lakkoja, kelpais kyllä omaankin lakkalaatikkoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti törmäät näihin jossakin joskus, jotta saat napattua mukaasi :)

   Poista
 9. Miulta löytyy toi Shimmer Mint ja se on kyllä ihan hirmu nätti lakka! ♡
  Miusta 2-3 kuvaa per lakka on hyvä määrä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vähän aluksi epälin sen kanssa, kun näyttää vähän likaisen sävyiseltä mun kynsillä. En tiedä saako shimmer sen aikaan. Mutta kun tovin sitä tuijotteli, oli se loppujen lopuksi ihan kiva :)
   Samoilla linjolla sunkin kanssa ollaan :)

   Poista
 10. Näistä eniten mieleen on tuo Shimmer Mint <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään molemmista yhtä paljon! :D

   Poista
 11. Shimmer Mint on O.P.I.:n Crown Me Alreadyn kans ainut mistä löytyy tuplakappale. :D Tosi nätti tuo Purple Mintkin, en ole aiemmin törmännytkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Shimmer mint taitaa olla sitten erikoistapaus! ;)
   Mukava on ollut saada kirppiksien kautta vähän vanhempia lakkoja, joita ei ole ollut myynnissä pitkään aikaan :)

   Poista
 12. Mä oon himoinnut tota Shimmer Mintiä, mutta en ole vielä löytänyt sitä, se on aina loppu, kun mene Gina Tricotiin :D Mun mielestä monta kuvaa on parempi, kuin yksi ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä tais olla vaan tosi pieni erä (niinkuin valkoistakin!!) myynnissä ja kaikki kerkes mennä. Toivottavasti tulee myyntiin vielä joskus, että säki saat omas. Jossei joku sitten innostu myymään kirpalla tätä :)

   Poista