10. kesäkuuta 2014

Vihreät lieskat

Mulla on pyörinyt muutamat decalit pitkään siirtokuvakansiossa ajatuksella: "En mä näitä vielä käytä, kun nää on nii kivat ja sitte kynnet kuitenkin epäonnistuu mihin ne länttään". Ei Heidi, tämä ajattelutapa on aivan väärä. Kaikki kuvat ja koristeet on ostettu käytettäviksi. Niitä ei tarvitse pantata. Mites näiden kanssa sitten kävi? Kynsiharrastajat varmaanki muistaa nämä lieska/varjo/ym siirtokuvat, joita oli kaikilla. Voin melkein vannoa, että lähes kaikissa kynsiblogeissa nämä on vilahtanut, jotka oli silloin perustettu. Ja varmasti kaikki kynsiblogeja seuraavatkin muistaa nämä mustat kuviot. Mullakin siintää silmissä kaikkia erilaisia kuvia, mitä muut kanssalakkailijat ovat näillä saaneet aikaan.


Onneksi näitä siirtokuvia riittää kaksiin kynsiin. Toinen satsi jäi vielä odottamaan kansioon. Näihin ensimmäisiin lieskakynsiin halusin ehdottomasti liukuvärin, jossa lieska on tummempi ja väri haalenee kynnen kärkeä kohti. Väriä mietin kauan. Testasin tämän vihreän liukuvärjäyksen että pinkin liukuvärjäyksen testikynnelle ja molemmat näytti kivoilta. Lopulta päädyin tähän vihreään, koska se on vähän eksoottisemman värinen mun mielestä. Ja tulihan näistä kivat :) (Tuo tummempi kuva tekstin yläpuolella on otettu lightboxissa, muut ovat luonnonvalossa ikkunan edessä. Huomattava ero eri valoilla. Luonnonvalossa ovat realistisemman väriset)


Mitäs lakkoja näihin käytin? Kaikki ovat uusia lakkoja, jotka ei ole vielä päässeet kynsille. Pohjalle lakkasin vaalean vihreän Essencen Hello spring!. Tummempi vihreä on Gina Tricotin 61 Rain Forest ja keltaisempi vihreä on 44 Have a bite.

22 kommenttia :

 1. Ah että on ihanat. Uikuti uikuti. Voi vitsi! Mää tukehun varmaan kuolaan kohta ku niin ihastuksissani olen... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei sinua! :')♥ Oot ihan hassu! :D

   Poista
 2. Oiih! Nää on kyllä upeat! Tuo liukuväri on kans aika makian näkönen! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana liukuvärjäys! Ehkä pakko tilata/käydä ostamassa muutama vihreä kokoelmaan... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mullakin vihreitä on yllättävän vähän. Enemmän ne on turkooseja tai aquan värisiä :D

   Poista
 4. Niin hienot ja ihanat!! :)

  VastaaPoista
 5. Ehdottomasti paljon hienommat näin mitä itse sain töskätyä samoilla kuvilla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla muistaakseni oli joku keltainen versio näistä? :) Mä en kyllä taida ihan uskoa tuota, joten pakko varmaan lähteä katsomaan ja etsimään siun kuvagalleriasta nämä :p

   Poista
 6. Kröhöm* Mulla odottaa nuo siirtokuvat vielä laatikossa.. :D Pitäisi ehkä itekin jossain vaiheessa tehä kynnet niitä käyttäen! Tykkään näistä! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, enkö ollutkaan viimeinen! :D Joo tee ihmeessä nyt ihan lähiaikoina ne nyt :)

   Poista
 7. Nää on kyllä niin upeat kynnet! :) Mua harmittaa, kun en koskaan lopulta tilannu noita Adeninalta ja nyt ei oo muualla tullu ees vastaan noita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Mäkään en oo muuten törmännyt näihin missään pitkään aikaan :o Onni, että kerkesin tilata niitä silloin Adeninalta :)

   Poista