9. kesäkuuta 2014

Vanhanaikainen kiinalainen. What?

Nyt ollaan pahasti mun lempparivärimaailman ulkopuolella. Tälläiset "vanhahtavat" värit ei hivele mun silmää heti. Useimmiten myös maanläheiset värit jää herkästi lakkahyllyllä katseiden taakse eikä niitä halua edes huomata. Monta ihanaa väriä on sen takia jäänyt kokeilematta ja lakkaamatta. Nyt kuitenkin tutkailun Opin Brazil kokoelman lakkoja kesäkynsiä tehdessäni ja huomasin joukkoon ilmestyneen uuden lakan. Sellainen jota en ollut edes huomannut. Tämä kaveri oli tosiaan Opi cores a goal! Väriä voisin kuvailla punertavanruskeaksi, ehkä sävy vääntäytyy vähän violettiinkin päin. Oikein kaunis, kahdella kerroksella peittävä, nätisti levittyvä. Kaikkea mitä kynsilakalta voi vain toivoa.


Koristelua mietin jonkin aikaa. Päädyin lopulta leimaukseen ja täydellinen leimauslakka löytyi China Glazen Emotionista. Leima on BM-312 laatasta. Yököttävän ihanan vanhanaikaiset Vaikka pelkillä leimauksillakin kynnet olivat kivat, oli mun pakko lisäillä vaaleanpunaisia strasseja tyhjälle alueelle. Strassien jälkeen näistä mulle tuli vähän kiinalaistyylinen koristelu mieleen - kuten instassakin jo kirjoitin. Kumpi teidän mielestä on parempi, strasseilla vai ilman?


Löytyykö teidän laatikoista/hyllyistä joskus sellaisia lakkoja, jotka ovat majailleet siellä jo kauemmin, muttette ole muistaneet niitä? Käykö näin usein? Mua jännittää jo valmiiksi, että saatan löytää lisää tälläisiä pikkuisia yllätyksiä. Ehkä lakkojen määrä on liian iso siinä vaiheessa, kun unohtaa mitä omistaa ;) Vaikka mullakaan ei lakkojen määrä ole vain kuin n.150.

20 kommenttia :

 1. Kivat kynnet ja voi kuule lakkoja niin paljon et varmaan tekee löytöjä ku tutkailee =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe! Hyvä, etten oo ainoa hajamielinen ja unohteleva ;) Kiva kun tykkäät kynsistäkin :)

   Poista
 2. Mulla tuli mieleen näistä geisha-suklaa... :D Nam! Mun mielestä nuo kynnet on parempia ilman strasseja. Söpöt anyway. Aika ihana tuo väri, suklaata...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä tulee vähän mieleen :p Nams!

   Poista
 3. Mulla on paljon sellasia lakkoja mitä en ees oo muistanu omistavani ja silti haalin koko ajan lisää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe :) Mä oon aika hyvin oppinut hillitsemään itteä ja myymään/antamaan käyttämättömiksi jääneitä lakkoja pois samaan aikaan kun ostan lisää. :)

   Poista
 4. Kauniit on kynnet. :)

  VastaaPoista
 5. ihanat :3 tykkään strassien kanssa enemmän ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin taidan tykätä niistä enemmän :) Kiitos Hepexxx ♥

   Poista
 6. Mä tein kuule niin monta löytöä lakkalaatikostani tuossa muuton aikana ettei toista :'D "Ai mulla on tämmönenkin?! Ai, näitä onkin kaksi samanlaista?! Mistä tää on tilattu..?"
  Mutta mä tykkään kynsistä enemmän strasseilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! :D Niitä on sitten kertynyt salaa sinun laatikoihin :)

   Poista
 7. Minusta tuo on kaunis lakka ja nätisti oot koristellut:)
  Mulla on niin tarkka kirjanpito lakoistani, että olen täysin kartalla siitä mitä omistan....ostoksia tehdessä tulee kyllä huteja koska netin swatch-kuvat on usein tosi poikkeavia keskenään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon :)
   Tuo on ihan fiksua. Ajattelen ettei itellä ole vielä tarvetta alkaa pitämään kirjanpitoa, koska tiedän mitä oon ostanut mutta ne vain unohtuu "parempien" taakse :)

   Poista
 8. Tuttu tilanne ;-)
  Kivemmat minusta ilman strasseja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa että muillakin tapahtuu samaa ;)

   Poista
 9. Ihanan värinen lakka vaikka tiedän, että itseltäkin jäisi luultavasti tuollainen unholaan omissa laatikoissa. Tän kaltaisia löytöjä on käynyt muutama. Ehdottomasti tykkään strassi versioista eniten ! :) Kesäloman kunniaksi oon hiljaa, mutta varmasti alkanut karsimaan ei kivoja yksilöitä ja putsailemaan niitä myynti/lahjoitus tarkoituksena. Vielä on kyllä hommaa ja kyllä lakkoja voi unohtaa vaikka miten pitäisi kirjaa ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta :)
   Varo vaan, ettet laita pois kaikkia tummia lakkoja. Tuut tarvitseen niitä kuitenkin syksymmällä ;)

   Poista
 10. Ihaaaaanat<3! Siis nää on ihan täydelliset! :)

  VastaaPoista