30. kesäkuuta 2014

Vadelmasalamat

Mulla on jonkin aikaa pyörinyt kirjekuoressa salaman muotoiset kynsivinyylit. Oon yrittänyt miettiä jotain tosi kivaa ja vähän erikoista ideaa käyttää niitä, mutta vielä ainakaan ei oo saapunut idea perille mun pääkoppaan. Joten jatkan odottelua sen osalta. Nyt oli kuitenkin aika käyttää niitä ja idea oli perus. Salamat jakamaan kaksi eri väriä.

Pohjalta löytyy Gina Tricotin 69 Raspberry, kynnen tyveen lakkasin ohuelti kerroksen Ginan 81 Alexis. Kärjessä on China Glazen Liquid leatheria. Värimaailmaltaan näistä tuli aika kivat :)


Kyllä, kuvassa on kirjoitusvirhe ensimmäisen lakan kohdalla. Olin aivan varma kuvaa muokatessa, että se on Rasberry eikä Raspberry. Ei anneta sen nyt kuitenkaan häiritä kun se on muualla oikein ;) Kaiken lisäksi se on kuvassa vähän äkäsen värinen.
Jälleen "lyhyestä virsi kaunis" postaus, mutta minkä sille voi kun ei oo muuta sanottavaa. Sanat on sanottu ja tarinat kerrottu. Seuraavaan kertaan, adios!

24 kommenttia :

 1. Makeat karkit kynnet... Tykkään!

  VastaaPoista
 2. Näähän on tosi kivat! :) Ja tuo Alexis on edelleen ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäilet! :) Se on aika kiva ;p

   Poista
 3. Tosi kivat kynnet! Mä ku meinasin etten noita salaman kuvia tarvi, mutta tarvittiskohan sittenkin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!
   :D Kyllä sä taidat tarvita niitä! Sano mun sanoneen ;)

   Poista
 4. oioioiiio... tykkään todella paljon näistä :)

  VastaaPoista
 5. Upeat :3 Noi vinyylit on kyllä vaan niin parhautta :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vinyyleillä on saatu aikaan kyllä tosi kivoja kynsiä. Kynsijumalalle (@teismom) kiitos tästä keksinnöstä :D<3

   Poista
 6. Ihanat! :) Tosi hyvä kombo.

  VastaaPoista