4. kesäkuuta 2014

Luomiväritatuoinnit

Kylläpä tässä kesti, että uskaltauduin ja kehtasin alkaa tekemään postausta näistä Bornprettystoresta ostetuista luomiväritatuoinneista, jotka herätti kiinnostusta postauksessa, missä nämä esittelin. Ja tämä postaushan on tehty huhtikuun lopussa. Ei tähän tarvittu kuin reilu kuukausi! Lähikuvat omasta lärvistä ei ole niitä mun lempparijuttuja ja vähän helpotin omaa tuskaa ottamalla nämä kuvat kännykällä. Huonolaatuisemmat kuvat antaa vähän armoa. Eikä tarvinnut päivää seistä kamera kädessä yrittäessä ottaa tuhansia kuvia, että tulisi edes kaksi siedettävää kuvaa. Puhelimen etukamera oli ystäväni. 


Mullahan oli kaksi erisävyistä luomiväritatuointia, joista valitsin neutraalimman: vaalean vihreä ja lohen sävyinen. Länttäsin nämä läpyskät silmille. Oli helppo osua oikeaan kohtaankin kun oli tämä sivuvipu apuna. Läpyskän kun irrotin, säikähdin kuinka pigmenttinen tämä kaveri olikaan. Puoli naamaa sai uuden värityksen ja yllätykseksi kahden värin lisäksi löytyi kolmas: valkoinen. Tunsin itseni teiniksi, pelleksi, hulluksi, ei-kauniiksi. Mutta silti olin hyvin hämmentynyt silmien ympärystöstäni. Nyt kuvia todistukseksi tähän väliin.


Pois näitä en jaksanut alkaa ottamaan, joten luomivärisivellin käteen ja häivyttämään. Ja hupsista, värihän haaleni hetkessä lähes huomaamattomaksi. Ei huono. Jotain kuitenkin jäi jäljelle kuten seuraavista kuvista huomaa. Olihan nämä tatuoinnit aika jänniä kavereita. Mielenkiinnolla varmasti kokeilen sen pinkki-turkoosinkin. Se aiheuttaa meikäläisessä varmasti vielä kamalemmat ajatukset! Tähän loppuun vielä omaa hyvyyttäni laitan teille linkin näihin tuotteisiin: Eyeshadow tattoo


Olikos siellä ruudun toisella puolella, jotka oli tälläisiä testannut?
 Kiinnostaako enää kokeilla näiden kuvien jälkeen? 
Mä kyllä voin suositella näitä testaamaan edes kerran. Olivat loppujen lopuksi aika käteviä tälläselle, joka ei osaa muuten laittaa väriä luomelle ollenkaan. Voi valita itse haluaako räväkkää vain vähän neutraalimpaa. Ois kiva myös jos kerrotte, minkälaisia ennakkoajatuksia teillä oli näistä. Kaikki jutut ja ajatukset kiinnostaa.

16 kommenttia :

 1. Hauskalta vaikutti =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava oli päästä kokeileen. Ilman ylläriboxia tuskin olisin tilannutkaan :D

   Poista
 2. Oiii, vaikuttaa tosi kivoille! Mä haluun! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti kokeilet joskus, haluan kuulla sun mielipiteen tuotteesta :D

   Poista
 3. Oho, aivan uusi tuttavuus minulle nuo. Mielenkiintoista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en ollut ennen ylläriboxia näihin törmännyt :)

   Poista
 4. Kestääkö nuo sitten miten hyvin jos häivyttämällä katoaa noin paljon pigmenttiä? :) Mietin että karkaakohan heti muutaman tunnin päästä sekasotkuksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a. Mulla kävi ainakin vähän höplästi, kun kuuma päivä ja hikoilin :D Sekasotkut oli silmillä.
   Mun pitää varmaan testata joku päivä, kun tiedän etten liiku kotoa mihinkään koko päivänä, miten kestää jos ei häivytä ollenkaan. Voisin raportoida sitten tänne kommentteihin, kun se päivä tulee että miten kävi.

   Poista
 5. Mulla ainakin oli ISOT ennakkoluulot tätä tuotetta kohtaan, ja no joo... en lähtis testaamaan :oD Vaikka ihan ok tulokseenhan sä olet häivyttämällä päässyt :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Onhan nämä vähän rajut - varsinkin väriyhdistelmät. Mutta en kuitenkaan lähde enempää näitä ostamaan itsekään. Mielummin sudin näkymättömiä värejä luomille oikeista paleteista kuin näiden kanssa alkaisin pelleilemään :)

   Poista
 6. Tää oli miulle ihan uusi juttu :) Mutta en kyllä lämmennyt :D
  Yleensä laitan vain vaalean ruskeaa luomiväriä pelkästään, joten uskon että en tykkäisi yhtään näistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Jeps. Minäkän en yleensä lähde revitteleen luomiväreillä koskaan. Olis kyllä kiva oppia kokeilemaan ja tekemään kivoja värejä silmillekin :)

   Poista
 7. Haluisin kyllä testata, mutta en jotenkaan uskalla, kun mun silmät on muutenki niin herkät ja reagoi kaikkeen, niin ihan varmasti mulle tulis joku reaktio noista. :DD Näyttää kyllä ihan kivalta ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki odotoin, että mullaki olis alkanut silmät punoittaan, mutta ei onneksi tullut mitään. Näistä kiinajutuistahan ei koskaan tiedä mitä niissä on.. :/ Parasta itselleki olis vaan jättää testaamatta tälläset tökötit.

   Poista
 8. Aivan täysin uutta mulle! En oo koskaan kuullutkaan :0 mut joo tosiaanki mielenkiintoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo itelläkään tullut aikaisemmin vastaan :D Onneksi taas viirun verran "fiksumpana" :)

   Poista