19. kesäkuuta 2014

Juhannusruusu kynnet

Joku saattoi lukulistallaan huomata kahdet samantapaiset kynnet peräkkäin. Se ei ole sattumaa vaan me Dioriina blogin Marinan kanssa ryhdyttiin "haastamaan" toisemme lakkaamaan. Suunniteltiin ensin, että minkä aiheiset kynnet tehtäisiin ja esiin nousi nopeasti juhannuskynnet. No, Marinalla juhannuksesta tuli ensimmäisenä mieleen valkoiset juhannusruusut. Todella hyvä idea. Päähäni pätkähti idea itse maalatuista ruusuista ja ehdotin tätä. Sai hyväksynnän, sillä emme kumpikaan ollut ennen maalaillut itse ruusuja kynsille. Tästä tulikin kunnon haaste! Ruusujen pohjaväriksi valittiin musta, jotta valkoiset kukat pääsisivät parhaiten esiin ja muut kynnet oransseiksi.

Mä harjoittelin muutaman ruusun vanhoille swatchtikuille erilaisilla valkoisilla lakoilla ja maaleilla. Parhaimmaksi valkoiseksi mulle osottautui Gina Tricotin White. Mutta ruusut ei onnistunut ollenkaan ja tilannetta hankaloitti vielä se, että omat kynnet on niin kapeat, että tikuille harjoitellut (isot) kuviot eivät sopineetkaan omille. Äääh..turhautuminen. Ei auttanu muu kuin maalata epämääräisesti viivoja, jotka ei loppujen lopuksi näytä edes ruusuilta :D Mun täytyy kokeilla myöhemmin myös kaksivärisiä ruusua - ehkä ne olisi helpompia.


Oransseja lakkoja mulla ei ole kuin tämä Opin Where Did Suzi's Man-Go? sekä neon oranssi. Opi oli tähän tilanteeseen sopivamman värinen. Musta on tuttu ja turvallinen Gina Tricotin lakka.

Tämä toisensa haastaminen oli tosi kiva juttu ja mielelläni ryhdyn tähän uudemman kerran. :) Kahden viikon päästä tulette näkemään seuraavan kerran, mitä olemme yhdessä keksineet. Tästä voit käydä vilkaisemassa Marinan juhannusruusukynnet. :)

16 kommenttia :

 1. Tää oli todella haastava :D Ihanat! Ja ilman muuta me jatketaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloitettiin heti pahasta aiheesta :D Hyvä homma :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät :) Kiitos!

   Poista
 3. Nähään on hienot! Ja näyttää ne ruusuilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä jos ne tunnistaa niiksi miksi pitää :D
   Kiitti!

   Poista
 4. Kyllahan nuo ruusuiksi tunnistaa, kauniit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! En siis aivan turhaan oo sutinut viivoja ^^

   Poista
 5. Hienot kyllä! Ruusut näyttää ihan ruusuilta mun mielestä...

  VastaaPoista
 6. tosi kauniit kynnet, molemmilla :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat kynnet, jotenkin sellaiset harmooniset :)
  Ja kyllä noi ruusut on miusta ainakin onnistuneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Nanne :) paljon vielä harjoittelua tarvii näiden osalta 😊

   Poista
 8. Ihmettelinkin kahta samannäköistä kuvaa ja samanlaista otsikkoa peräkkäin. Ihan ruusuilta näyttää! Hauska idea, jota tekee mieli matkia =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) Tälläistä on kyllä kiva toteuttaa, kun voi tehdä vielä monella eri tavalla haastetta :)

   Poista