16. kesäkuuta 2014

Gina Tricot Beauty - 75 Ocean dephts

Argh..bloggerin lukulistaa vaivaa joku. Se ei näytä kuin yhden postauksen kerralla, ilmeisesti uusimman. Mikä sitä taasen vaivaa. Ei pääst mua helpolla lukeen uusia julkaisuja. Enkä kyllä taida jaksaa alkaa käymään sivupalkista jokaista blogia erikseen läpi tarkistaakseni mahdollisia uusia postauksia. Jospa se alkais taas lähipäivinä toimiin oikein. 

Mut voisin julkaista yhdet viime viikolla tehdyt kynnet. Taisipa päivä olla perjantai tai torstai-ilta..enivei. Tässä parit kuvat. Innostui vaihtamaan kuvauspaikkaa, jonka takia järkkärillä otetut kuvat on vähän hassuja (nämä on taas näitä kuvia, jotka olisi voinut jättää julkaisematta kokonaan). Lisäsin kuitenkin vielä yhden puhelimella napatun kuvat, joka oikeastaan antaa eniten osviittaa siitä, miltä ne näyttää oikeasti. Kynsillä on siis Gina Tricotin 75 Ocean Dephts, China Glaze Fairy Dust ja hopeiset siirtokuvat.Lakka oli eri valosta ja kulmasta riippuen vihertävä tai sinertävä turkoosi. Tosi kaunis joka valossa. Kiinnostaisko teitä muuten nähdä tälläisten yksiväristen kynsien kohdalla pohjalla olevan lakan swatchkuvia? Erityisesti näistä Ginan lakoista. Vai tekisinkö swatcheista omia postauksia esim. teemaviikkona tai silloin tällöin vain? Gina Tricotin lakoista tuntuu löytyvän yllättävän vähän swatceja googlen avulla. Mulle on kertynyt niitä jo jonkin verran, niin pystyisin toteuttamaankin :)

12 kommenttia :

 1. Onpas kyllä tosi nätti lakka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Vaikka näitä tämän sävyisiä lakkoja on paljon (myös kertynyt mulle), niin kyllä tämä ansaitsi paikkansa muiden joukossa :)

   Poista
 2. Ihanat lakkaukset! Joo ja tee Ginan lakoista swatch-postaus. Kiinnostaa tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Pistetääs siis toteutusjonoon idea! :)

   Poista
 3. Uuui mikä lakka! Ihana! ♡
  Hei, teeppä muuten niistä Ginan lakoista swatch postauksia, vaikka kaks-kolme lakkaa postaukseen :P
  JOOO! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä tosi kiva! :)
   Joo, määpä yritän tehdä aina välillä sellasia postauksia! :D

   Poista
 4. Tämä ei liity kynsiin, mutta ootko onnistunut ratkaisemaan ton lukulista ongelman, koska mun on alkanut tekee samoin. Vai palautuiko normaaliksi itsekseen? Pakko sanoa, että upeita kynsiä nyt kun tänne eksyin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ongelma on edelleen, enkä oo löytänyt ratkaisua vaikka oon yrittänyt. Taidan alkaa siirtymään Bloglovinin "asiakkaaksi" niin toimii ehkä vähän paremmin. Tuu ihmeessä kertomaan tänne, jos keksit itse ratkaisun ongelmaan :)
   Niin ja kiitos kovasti kehuista ü

   Poista
  2. En oikeastaan löytänyt ratkaisua, mutta mun palas normaaliksi parin päivän jälkeen. Omituista :D

   Poista
  3. Mulla myös tänä aamuna :) Saivat siis ongelman korjattua!

   Poista