5. kesäkuuta 2014

Clay blue jeaned

Tulipa tehtyä eilen häijyn ei-kesäiset kynnet. Äkkiä nämä lähti poistoonki, sillä mieli ei halunnutkaan pitää kynsillä näin tummaa. Nettikirppikseltä ostettua Gina Tricotin Clay blue halusi välttämättä kynsille ja siihen hoksasin yhdistää myös yhden uusista hiekkalakoistani: Essencen Blue-jeaned. Tämä hiekkalakka ei ole hirveän rouhea, joten sen päälle pystyi laittamaan helposti mattapäällyslakkaa ja kynnen pinta oli sileä. 

En ole ennen kokeilut tehdä teräväreunaista ajatuskuplaa kynsille normaaliteipin avulla, mutta kerta se oli ensimmäinen ja onnistuikin. Pelkäsin kovin, että terävät kulmat muuttuvat tylpiksi kun teipin otan pois. Onneksi niin ei tapahtunut. Ehkä olen oppinut kynsivinyyleitä käyttäessä, että ne teipit pitää irrottaa mahdollisimman nopeasti kynneltä, eikä jättää odottamaan sitä, että koko käsi on lakattu samalla kerralla.


Keskimmäisestä kuvasta näkee Ginan pullosta sen ihanan shimmerin, joka lakassa on. Matattuna kimalteet näkyi siellä täällä. Pelkästään kun Clay Blueta oli kynnellä sai kimallusta tiirailla auringon valon /lampun alla, että jotain edes paljastuisi. Mutta kauniin värisiä kummatkin lakoista on ja Gina peitti kahdella kerroksella.

Mä lähden nyt kauppaan ostamaan jotain hyvää syömistä ja pyykkipoikia. Tän jälkeen taidan kärryyttää itteni kunnolla punaiseksi tuolla jaffalla. Yritän muistaa kuitenkin laittaa aurinkorasvaa. Illalla mennään kuuntelemaan museonrantaan Jukka Poikaa, joka tulee avaamaan yhden Raahen kesän isoimmista tapahtumista: PowerCup - lasten ja nuorten maailmanlaajuinen lentopalloturnaus. Täällä pienessä cityssä tulee olemaan porukkaa ihan sikana... 8D

8 kommenttia :

 1. Ihanat, ihanat<3 Mä ihastelin näitä jo Instassa vai Facebookissa? :D Tykkääääään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Instassa taisi olla :D Kiva kun tykkäilet :3

   Poista
 2. Kauniit kynnet, vaikkei niin kesäiset ookaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) No voihan kesälläkin vähän synkistellä onneksi :)

   Poista
 3. On kyllä kauniit kynnet vaikkei olekkaan niin kesäiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Pitää syssymmällä ottaa uusiksi tämä yhdistelmä :p

   Poista