12. kesäkuuta 2014

Blogiin teemaviikkoja?

Mulla pätkähti tuossa mieleen kynsiä lakatessa ja inspiraation puutteessa, että täällä mun blogissa ei ole ollut ikinä mitään teemaviikkoa tai lakkaushaastetta. Onko niissä mitään järkeä teidän mielestä? Vai tykkäisittekö seurata sellaista? Mä luulen tietäväni ainakin yhden syyn, jonka takia mä en oo tehnyt näitä lakkaushaasteita/teemaviikkoja tänne blogiin. Se syy on se, että pelkään toteuttavani liian samantyylisiä lakkauksia monta peräkkäin. Kangistun helposti tuttuihin ja turvallisiin asioihin. En uskalla lähteä noin vain kokeilemaan uutta vaan tarvin siihen vähintään viikon mietintäajan. Esimerkiksi käyttöisinkö alla näkyvässä haasteessa jokaisen värin kohdalla samaa koristelutekniikkaa. Toteuttaisinko uudestaan sellaisia kynsiä, joita oon joskus aikaisemmin tehnyt. En ehkä enään, kun kirjoitan tämän tänne blogiin "ääneen".


Paljon on blogeissa pyörinyt näitä kuukauden ajan kestäviä 31 day nail art challenge. Mun mielestä sellasessa on tosi kova työ. Aika on pitkä ja ei ihminen voi keretä mun mielestä tekemään joka päivälle erilaisia kynsiä. Ei ainakaan minusta olisi siihen. Postaukset venyis ja venyis, ehkä jopa unohtuisi kokonaan. Toki tämän 31 päivän haasteen voi ajatella vain "aiheiden antajaksi" ja toteuttaa aiheet silloin kun kerkää. Silloin ei olisi niin päivän päälle. Tästä jälkimmäisestä tuli mieleen Miracle's Nails -blogissa ollut lukijoiden 31 päivän lakkaushaaste, joissa Miracle antoi vallan lukijoille. Lukijat nimittäin sai päättää aiheet tähän haasteeseen. Tätä oli todella hauska seurata :) Tämä olisi helppo toteuttaa myös viikon mittaisena.Teemaviikot on mun jo mahdollista toteuttaa ja suunnitella etukäteen. Ajatukset voisi pysyä kasassa ja järki mukana. Mutta teemojen keksimiseen tarvisin teiltä ideoita. Teeman pitäisi olla mun mielestä sellainen laajempi, josta voisi keksiä helposti kivoja ideoita. Tähän mulla tuli loistavana esimerkkinä mieleen Cupecakez -blogissa ollut My Little Pony nails -teemaviikko. Mä jopa jäin odottamaan edellisen postauksen jälkeen seuraavaa. Tämä oli siis jotain niin huikean söpöä ja ihanaa ü Kiitos vielä Saralle tämän tekemisestä. Mä tykkäsin, jossei se tullut jos selväksi ;) 

Mä mielelläni otan teidän ideoita vastaan. Jos tykkäisitte teemaviikosta niin ehdottakaa kivoja teemoja tähän postaukseen. Jos taas tykkäisitte antaa idean kuukauden/viikon/10 päivän haasteen yhdelle päivälle, niin ehdottakaa sitä aiheen kanssa. Vähän sekavaksi tämä menee, mutta antaa mennä. Koitetaan selvitä! Nyt siis kaikkia ideoita kehiin, mitä mä voisin alkaa toteuttamaan kesän aikana :)

19 kommenttia :

 1. Viikon teemaksi hiekkakynnet? Eri tekniikoilla jne... Neonviikko? Kukkateema viikoksi, että inspiroituu eri kesäkukista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideoista :) Kaikki on tosi hyviä vaihtoehtoja. Enköhän ainakin yhden näistä tule tekemään :)

   Poista
 2. Viikon haasteksi ehdotan värihaastetta, jokaiselle päivälle eri väri. :) Tai sitten lempilakkojen top 10 käyttö 10 päivän haasteessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin itsekin tuota värihaastetta, joten se varmaan toteutuu jossain vaiheessa :) Lempparilakkoja mä en osaa päättää, niin se on vähä hankala toteuttaa :) Hyvä idea kuitenkin!

   Poista
 3. Teemaviikot on kivoja, itse olen tosi huono ja laiska toteuttamaan niitä eikä ideoitakaan oikein ole tarjota mutta näin lukijan näkökulmasta tee ihmeessä teemaviikko:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä teemaviikoissa tulee haastettua itsensä oikein kunnolla :) Kesän aikana voipi useampikin teemaviikko toteutua, jos innostun :)

   Poista
 4. Olisi kiva nähdä vaikka viikon haastetta, inspiraationa luonto/lempi elokuvat/biisit. :)
  Kuukauden haasteet on nimensä mukaisesti haastavia ja ainakin mulla oli tosi vaikea keksiä erilaisia lakkauksia jokaiselle haastepäivälle. Mulla meni maku siihen tosi nopeasti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähän muuten teitki sitä kuukauden haastetta, kun blogisi aloitit :)
   Mutta huippuja ideoita annoit! Katsotaas mihin teemoihin lopulta päädyn. Vaikka jäähän nuo ideat koko loppuelämäksi talteen ;)

   Poista
 5. Jos joka päivälle kuukauden ajan pitäs jotain tehä niin aika moinen homma ois. Ite oon kans miettiny samaa et pitäiskö tehä joku tällänen..

  Mitä mieltä oot jos haastetaan toinen toisemme , vaikka viikon ajan. Sama aihe taikka väri sen viikon ajan? mä sen kyllä häviin heti kun sun kynnet on 100x paremmat kun mun aikaan saamiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, toi kuullostaa tosi hyvältä! Mulla tuli yks toinenkin idea tästä mieleen. Voisin ottaa suhun yhteyttä vaikka facebookissa, niin helpommin vois jutskailla asiasta :)

   Poista
 6. Itse tykkään myös teemaviikoista, mutta en saa niitä kyllä itse toteutettua. Tuota 31 päivän haastetta aloittelin, mutta pääsin tasan yhdet kynnet eteenpäin, joten en vienytkään sitä pidemmälle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi teemaviikot voi rauhassa toteuttaa vaikka kuukauden aikana :) Tuo 31 on kyllä liikaa!

   Poista
 7. Voi kiitos, johan tässä punastuu sun tekstistä, nöyränä otan kehut sulta vastaan :3 ♡

  Mä tykkään teemaviikoista, enkä malta odottaa, että keksit jonkun kivan aiheen! ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! Katsotaas mitä sitä saan aikaiseksi ;)

   Poista
 8. Mä oon ite tehnyt tuota 31 päivän haastetta, kohta vuoden verran. Oon vaan päättänyt, että teen sen ihan rauhassa ja joka kuukausi 2-3 kynnet. :) Itse oon nähnyt sen niin hyväksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on hyvä tahti tehdä tuo haaste. :) Se tarvii aikaa, aikaa ja vielä vähän aikaa ja mielenkiintoa! Ja tunnollisuutta! Huh, oot reipas! :D

   Poista
 9. Hmm, onko lakkaushaasteissa järkeä, noh jos multa kysytään... :D Tietenkin! :D Minähän tosiaan oon siis ihastunut näihin vallan, ja tuo Bundle Monsterin haaste on nyt menossa. :) Ja varastossakin oisi kaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :D Mä mielenkiinnolla seurailenkin sun edistymistä tuossa haasteessa :)

   Poista