12. toukokuuta 2014

Lakkaushaaste: fimot

Hohoi! Luulin pääseväni eroon pelleilystä fimojen kanssa, mutta eii..niistä tulin tämän viikon lakkaushaaste. Otin haasteen vastaan vastahakoisena, kun mulla on pari saatua fimohyrrää laatikossa: kukkia ja hedelmiä. Valitsin kukat. Ehkä mä vielä kerran joudun palaamaan näiden koristeiden pariin, jotta pääsen kokeilemaan myös hedelmiä. Tammikuussa käytin myös kukkafimoja ja ne kynnet löytää tästä linkistä. Tykkäsin niistä kynsistä ihan hirveesti ja kommentteja katsoessa myös osa teistä lukijoistakin :)

En kuitenkaan lähtenyt ihan samoille raiteille vaan otin pikku mutkan länteen. Tai itään. Anyway.. Tälläset kynnet sain aikaan. Niin ja nimettömän leima on BM-312 laatasta.


Vaikka fimoja ei olekaan kuin hurjat kaksi kappaletta per käsi niin kyllä mä nämä hyväksytin osallistumaan haasteeseen. Liika on liikaa näillä koristella vai pitäiskö seuraavan kerran vetää övereiksi :D Haha.. Mielikuvitus alkoi laukkaamaan.

Ainiin, näiden kuvien ja kynsinauhojen myötä pistin pretty.fi:hin tilauksen, jossa mulle saapuu Nfu.Oh cuticle remover. Katsotaan saisinkos miehekkeen kynsinauhat sen mömmön avulla aisoihin. Siitä tapahtumasta voisin tehdä postauksenkin, jos vain saan suostumuksen :)

15 kommenttia :

  1. Ihan uskomattoman kauniit kynnet! Herkät ja hempeät ja naiselliset... Enempi fimoja ois kyllä pilannu nämä lakkaukset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooi, kiitos jälleen ihanasta kommentista :)♥

      Poista
  2. Ihan supersöpöt kynnet. Tosi nätin väriset.

    VastaaPoista
  3. Mun tarvis tilata se kanssa....
    Tajusin just et mäkin taidan omistaa muutan fimon enkä oo koskaan niitä kokeillu :D enkä taidakkaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti se toimii, epäilen etteikö :)
      Fimot on kyllä vihoviimesiä mitä kynsille haluaa :D

      Poista
  4. Kauniit on kynnet :)
    Miulla on kans ihan hulluna fimoja, kaapissa, joita en oo käytellyt... :D Yhden hyrrän olen jostain joskus saanut missä on valmiiksi leikattuja fimoja, mutta tykkään käyttää itse leikattavia kun silloin saa paljon ohuempia slaisseja :)
    Näyttää kauniilta lakalta toi Flormarin lila ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nuo Flormarin Wetlookit on kyllä tosi kivoja lakkoja kaikki, mitä mulla on :)
      Mä onneksi sain myytyä mun pötköt eteenpäin aikoinaan, mutta noita hyrriä sitten on kertynyt. Ja tosiaan pötköt on parempia siinä mielessä, että saa ohuita ja nättejä siivuja toisinkuin valmiit melkein puolen sentin paksuiset :D

      Poista
  5. Ihanat! Näyttää juuri sen takia niin hyvältä, koska näissä on vaan muutama fimo :3 Mä oon muutaman kerran käyttänyt fimoja.. Enkä oikein tiedä mitä mieltä oon niistä itellä. Sun kynnet on kumminki onnistunu sekä viimeks, että nyt! :) <3

    VastaaPoista
  6. Siis VAU! Aivan ihanat kynnet. Niin nätit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooi, kiitos :) Kiva kuulla, että vaikka kynsillä on fimoja niin kynnetkin voi olla nätit ^^

      Poista