22. toukokuuta 2014

Kosmetik4less tilaukseni (video)

Noin viikko sitten tein ensimmäisen tilaukseni Kosmetik4less:ille ja eilen keskiviikkona saapui ilmoitus, että voin noutaa paketin postista. Siellähän odotti mukavan painoinen pieni paketti. Kuten videossa mainitsen niin keksin yhtäkkiä kuvata videon kun tutkin tämän mun paketin sisällön. Ostin 1,5 viikkoa sitten uuden puhelimen (Samsung Galaxy S4) ja nyt oli sopiva hetki kokeilla videon laatua. :) 

Paketti oli hyvin pakattu ja kaikki oli ehjiä. Postikulut K4L:lla on kiinteät 6,90€ jolla voi tilata niin paljon tavaraa kuin haluaa. Kaiken lisäksi tulliin jäämis vaaraa ei ole, koska pulju sijaitsee Saksassa. Harmi vain, että monta tuotetta mitä oisin halunnut oli loppunut varastosta. Muuten jäi kyllä hyvä mieli ja taidanpas tilata toistekin tavaraa kyseiseltä puljulta :)

Jotta kuulee mun höpötyksiä, niin äänet saa laittaa aivan täysille. Välillä kuvataan tyhjyyttä ja tarkennus on miten sattuu. Mutta oon aika tyytyväinen puhelimen videon laatuun verrattuna mun aikaisempaan lumiaan.
Alla on kuitenkin kuvat kaikista mun ostoksista, mikäli joku haluaa välttää videoiden katselun - ette menetä mitään.



Tuo käsirasva tuoksui tosi hyvälle, kun eilen testasin sitä illalla ennen nukkumaanmenoa. Ja imeytyikin nopeasti. Siitä tykkään. Peitepuikkokin näytti sisätiloissa käteen testattuna sopivan, mutta voi olla ehkä vähän liian keltaista mun nassulle. En vielä testannut sitä sen kummemmin. Silmien geelirajaukseen tarkoitettu sivellin vaikuttaa kuivaharjoittelussa kynsinauhojen puhdistuksessa ainakin hyvältä. Katsotaan miten karvat käyttäytyy asetonin kanssa.

 165 Here's my number - 03 Keep calm and go to the beach - 07 Blue-jeaned
181 once upon a time... - 174 purple sugar - 178 hello spring! - 161 ciao oliviero

Tänään taidan sutia kynsilleni tuota ihanaa turkoosiahiekkalakkaa, jollei koko päivä vierähdä aurinkoa palvoen. Näyttää tulevan lämmin päivä taas tänään! Saan kuulemma tänään ostaa ihanan Dumle-jäätelön. Namnam. Kannattaa muuten maistaa :) Ja hei, kannattaa käydä kattoon siellä mun ja ukon yhteisessä Just Tæsting blogissa, mitä muuta kannattaa maistella. ;)

16 kommenttia :

  1. mulla ainakin puhelimen kamera tarkentaa kun tökin sormella sitä näyttöä :D

    ihania ostoksia, nom! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mun oli hankala tökkiä yhdellä kädellä, jolla pidin puhelinta :DD
      Määki tykkään ♥

      Poista
  2. Toi käsirasva on kyllä ihan huippua! Ja myös noi puhdistusliinat, tykästyin kovasti niihin. :) Tosi kivoja ostoksia. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oon sattunut poimimaan hyviä tuotteita ostoskoriin :)

      Poista
  3. Kivoja ostoksia! Mun on kans pitäny jo ikuisuus tehdä tilausta K4L'lle, mutta aika se vaan jotenkin jää... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Saapa nähdä milloin itse teen uuden tilauksen. Oli sen verran kiva kauppa, saisivat vaan tehdä vähän täydennyksiä :)

      Poista
  4. Kait sitä pitää itsekkin laittaa tilausta tonne joku päivä :oP Kivoja ostoksia. Mun piti kyllä pariin otteeseen lukea toi silmien geelirajaukseen soveltuva sivellin lause, kun mietit miten se käyttäytyy asetoonin kanssa :oD Siis kelasin vaan että silmät +asetooni... herranjumala :oD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinne vaan! Ei jää ainoaksi kerraksi :p
      Hehe, mun pitikin mennä lukemaan se kohta uudestaan ja vähän korjailla sitä väärinkäsitysten välttämiseksi :D Oletin kirjoittaessani, että tyypit tietenkin kattoo videon ja ovat sen perusteella kärryillä asiasta. Kiitos sulle, kun hoksasit tämän vaarallisen yhdistelmän :p

      Poista
  5. Ihanaa kun kuvasit tilauksen videolle! :D Noi Essencen lakat on vaan niin parhautta! Multa puuttuu enään yksi värilakka niin kokoelma on täysi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhhoh! o_o ♥ Sun pitää tehdä niistä jonkinlaine postaus, kun saat kaikki kokoon tai ei se haittaa vaikka se yksi puuttuukin :)

      Poista
  6. Kivoja juttuja oot ostanut! :)

    VastaaPoista