24. huhtikuuta 2014

Yllätyslaatikot

Sorruin tuossa pari viikkoa sitten tilaamaan kolme (3) erilaista (rihkama)yllätyslaatikkoa Born Pretty Storelta. Ne näyttävät olevan vieläkin hurrrrjassa alennuksessa. Erilaiset lahjapaketit löydät täältä. Mä tilasin itselleni kaksi eriarvoista kosmetiikkapakettia sekä yhden koru/asustepaketin. Saatoin salaa toivoa tilatessa, että saisin sieltä tekoripsiä ja jotain huulipunia/-kiiltoja. No katsotaas mitä paketeista löytyi.


Tästä arvokkaamasta kosmetiikkapaketista löytyi hauska lokerikko, josta löytyy jokaisella päivällä erilaiset irtoripset. Lisäksi löytyi kivan värinen luomiväripaletti. Mutta noi viimeiset lärpäkkeet herätti mun mielenkiinnon: mitä ihmeitä ne oli? Pikkupohdinnan jälkeen ideakin paljastui, että nuo kun lättää silmäluomille, on nopeesti laitettu luomivärit. Kätevää, ei voi muuta sanoa!


Toisesta kosmetiikkaylläripaketista paljastui turha meikkisieni ja lisää irtoripsiä. Mutta onneksi sieltä paljastui lisää noita luomivärijutskia. Väriyhdistelmät eivät nyt ole mitään kummosia, mutta ehdottomasti tuun testaamaan noita. Ootteko te nähneet tai kuullet noista ennen?


Koru/asustepaketti mua nauratti kaikista eniten. Miten kamala mummohiussolki! :'D Tuolle en keksi itse mitään käyttöä koskaan. Löytyi myös tuollainen pin-up -tyylinen pompula, jota eka luulin rannekoruksi. Ja kirkkaan väriset nappikorvikset. Tämä oli näistä ehdottomasti kaikista turhin. Mutta onneksi osasin varautua mitä kamalaa tilpehööririhkamaa tuun saamaan. Mutta tälläiset ylläriboxit on hauskoja muuten, kun eivät maksaneet kuin pari hassua euroa. Ja kaiken lisäksi sain vielä alennusta blogikoodillani KLX31.

Sivupalkkiin on muuten ilmestynyt Pinterest-laatikko! Lisäilin yksi ilta blogista kuvia sinne. Tällä hetkellä kaikki kuvat ovat samassa taulussa, mutta mietin erottelenko niitä koristeluiden mukaan vain annanko olla noin. Miten teidän mielestä olisi kiva? Lisäksi siellä on mun oma inspistaulu, jonne kerään kaikkia kivoja ideoita kynsille mihin sivustolla törmään :)

13 kommenttia :

  1. Ja noista luomivärijutuista teet sitten ihan ehdottomasti oman postauksen kuvineen ja kaikkineen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. O-ou!! :D Saapa nähdä miten sellanen onnistuu, kun oon niin itsekriittinen omista kuvista :D

      Poista
  2. Kivoja juttuja, olis kiva nähdä, että millainen tosta luomivärijutusta tulee, oon katellut noita netissä :)

    Toi pompula on iiihana! ^__^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katotaan, jos saisin aikaiseksi tehtyä niistä edes jonkinlaisen postauksen :p
      Pompula on erikoinen, mutta se olis ihan sun näkönen! :)

      Poista
  3. Kivoja juttuja ja ei tuo mummohiussolki niin kamala ainakaan minusta ole =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! :) No ei, se ei vaan oo mun tyylinen yhtään :) Voin lahjoittaa sen sulle jos vaan haluat :)

      Poista
    2. Voin mie sen ottaa jos haluut antaa =)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Niitä on paljon erilaisia. 8) Oon yrittänyt pari kertaa laittaa itelle Seppälän ripsiä, on vielä hieman haastavaa hommaa.

      Poista
  5. oon kuullut joskus noista luomivärijutuista mut en koskaan oo nähnyt niitä käytössä, joten postaus niistä kiinnostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olispa niin rohkee, että pystyis tekeen niistä jonkinlaisen postauksen, etten itsekriittisyydellä hyväksy mitään lähikuvia omasta lärvistä :)

      Poista
  6. Muakin kiinnostaa noi luomivärijutskat vaikken ees meikkaa muutenku juhliin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miekään en meikkaile kovinkaan usein. Luomivärit on mulle kuin myrkkyä. Niillä ei saa aikaan kuin mustat silmät :D Jospa saisin noilla aikaan vähän erilaista :D

      Poista