29. huhtikuuta 2014

Snoopy leimat


Mun oli pakko valita söpöydellään tämä uutuuksista Snoopy-leimalaatta (RuiZ02) yhdeksi testituotteeksi Born Pretty Storelta. Snoopy on yksi suloisimmista sarjakuvahahmoista mitä on. Lisäksi mulla ei oo ennestään mitään vastaavia hahmoleimoja. Mutta pääsyynä oikeastaan oli testata kyseisen puljun leimalaatat, toimiiko ne hyvin.

Kokeilin kynsille mahdollisimman montaa eri kuviota, jotka toimii. Kaikki kuviot kokeilin myös paperille ja en saanut tuota laajaa kuvaa (vaalea ressuhahmo) leimasimeen mitenkään. Pää jäi aina ontoksi! Mutta muut kuviot nousi hyvin leimasimeen ja olin yllättynyt toimivuudesta :) Voisin tilata toistekin BPS:lta leimauslaattoja, mikäli joukosta löytyy lisää "pakko saada" kuvioita. Ja hei, muistakaa tekin käyttää tätä meikäläisen blogialekoodia KLX31, sillä BPS:n arvontasponsorointi on muutaman käyttökerran päässä vain!

Mikä on teidän lemppari sarjakuvahahmo?

26 kommenttia :

 1. Aww, ihanat kynnet! <3 Suloiset leimat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan toi arska-Ressu varsinkin ♥ ^^

   Poista
 2. aaa ihanat! Mulla on kans muutamia BPS laattoja mutta yks niistä ei toimi ollenkaan, semmonen ihana kirsikkapuu laatta. :( Muut kyllä toimii paremmin kuin hyvin :)
  Kerran yritin käyttää tota sun alekoodia just viimeisimmän tilauksen yhteydessä mutta ei se toiminu mulla, oli varmaan joku bugi koska yritin aika monenkin blogin alekoodia tuonne eikä nekään toiminu. :( Vois huomenna tehdä pikku tilauksen ja kokeilla uudestaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli siellä on vaan pieni vikatikkejä välillä. No eipä näistä 'laadukkaistakaan' laatoista aina tiedä, nouseeko kuvat miten :)
   Aijaa! Ompa tympiä bugi ollu. Toivottavasti se toimii nyt sitten, eikä tota toimimattomuutta tulis jatkossa vastaan.

   Poista
 3. Ihanat kynnet. En osaa oikein lemppari sarjakuvahahmoa sanoa. Snoopy on kyllä aika kiva.

  Mulla on itsellä Konad -laattoja, mutten ole muistanut tehdä niillä pitkään aikaan mitään. Tosin mun kynnet on niin pienetkin, että tuntuu ettei niihin edes mahdu tekemään mitään. Joillain kun on jo se kynnessä kiinni oleva osa aika leveä (mulla tosi pieni ja kapea) niin niihinkin saa jo suht hyvin tehtyä vaikka kynnet eivät olisi muuten pitkät.

  Mulla on ehkä peukalon kynnet sellaiset joihin voisi ehkä tehdä jotkut kuviot :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Kyllähän niitä kivoja sarjishahmoja riittää vaikka millä mitalla ^^

   Höh, kun ei voi tehdä kaikkia sellaisia kynsiä mitä haluais :( Mullakin välillä tuottaa pulmia, kun on kapeat ja kaarevat kynnet, että miten saan leimat/tarrat asettumaan. Vähän kuitenkin oppinut jo katsomaan mitkä sopii ja mitkä ei :)

   Poista
 4. Oi, Ressu kyllä sarjakuvahahmojen suosikki. Ihana tuo laatta, tosin tuskin tulee hankittua, kun ei osaa pitää hahmokynsiä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ressu ♥ Joo, hahmojutut on vähän vierasta täälläkin. Mutta aina on hauska kokeilla välillä. Kyllä esim. kiekurat ja kukkaset on enemmän mun juttu :)

   Poista
 5. Voi kun on herttaiset Snoopy-kynnet :) Vielä kun olisi Kaustinen jossakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ois pitänyt metsästää jostain waterdecali missä Kaustinen olis. Sitte oli kyllä täydelliset kynnet. Ressu makoileen kopin katolle ja kaustinen viereen :)

   Poista
 6. Voi miten suloiset. =)

  VastaaPoista
 7. Eikä, vähänkö on ihana laatta! Mä haluun kans :D Ressu vaan on niin söpö ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muutakuin tilaamaan. On vielä alennuksessakin + alekoodi ;)

   Poista
 8. Awws, noi on ihan älyttömän söpöt! :)

  VastaaPoista
 9. Oi ku söpöt kynnet... <3 Mulla on just Snoopy-sukat jalassa... :D Kiroileva siili on yks lemppari sarjakuvahahmo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) Hauska sattuma! Oooo, Kiroileva siili on munkin lemppari. Sen oheistuotteita löytyy useampiakin, kuten petivaatteita ja mukeja :)

   Poista