21. huhtikuuta 2014

Kultamustaa

Huhhahhei, pääsiäinen alkaa olemaan vihdoin ohi. Viikonlopuksi oltiin luvattu lämpimiä päiviä, mutta lauantain myrsky ei kyllä tuntunut mitenkään lämpimältä täällä meillä päin. Onneksi sunnuntai ja tämä maanantai on ollut vähän parempia päiviä lämmön suhteen. Mukava oli käydä käppäsemässä kylillä ja ihan vaan nautiskella auringon lämmittäessä tummia housuja.

Oma pää ei tänä päivänä raksuttanut ideoinnin kanssa yhtään. Tyydyin siis täysin apinoimaan BornPrettyStoren sivuilta löytyneisiin kuviin. Viime tilauksessa pistin ostoskoriin nuo kyseiset kultamustat siirtokuvat ja noilla etusivukynsillä ne näytti erikoisen hyviltä, joten mulle tuli sitten samanlaiset. Ei nyt ihan mutta melkein. :)


Kynsiltä löytyy kukkasiirtokuvien lisäksi Gina Tricotin White, Tiia Vanhatapion Fool's Gold. Valkoisen päälle halusin laittaa China Glazen Fairy Dustia kimaltamaan, kun helmiäisvalkosita mulla ei ole. En tiedä oliko keijupöly vikatikki, kun se sai valkoisen näyttämään likaiselta. Kimallusta ei huomaa oikeastaa ollenkaan, vain jotain likahiukkasia. Phythyi.


Muuten nämä oli väriltänsä ja varastetulla idealla kivat kynnet :) Nämä eivät tosiaan ole mun ensimmäiset ja tuskin viimeistekään apinointikynnet. Toisten ideat on aina vaan niin hyviä ja toimivia.

Tykkäättekö te apinoida vai keksiikö teidän pääkopat itse kaikki ideat?

19 kommenttia :

 1. Kauniit. :) Joskus idea tulee ihan omasta päästä tai jostain inspiraationa, mutta joskus tulee apinoituakin. Yleensä mulla vaan se lopputulos ei apinoinnista huolimatta oo samanlainen kuin alkuperäinen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Yleensähän se menee just noin. Ja onneksi ihan kaikki ei pystykään apinoimaan täydellisesti. Jokaisella tulee näkymään se oman kädenjälki.

   Poista
 2. Kauniit kynnet! Mää apinoin sillon ku ei ite jaksa keksiä mitään... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuttujuttu siis :D Hyvä etten oo ainoa ;)

   Poista
 3. Nää on tosi hienot ! :)
  Kyllä sitä joskus on 'pakko' apinoida jos näkee oikein kivat kynnet ja välillä ei tosin ole edes mitään ideoita itsellä juuri sillä hetkellä kun kynnet pitäisi lakata joten jostain ne ideat on otettava. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jenni :) Hyvä etten näytä olevan ainoa matkija :D Yleensä omatkin ideat on lähtenyt jostain muiden töistä.

   Poista
 4. Mun aivonystyrät ei ainakaan riitä keksimään kaikkia ideoita itse eli todella usein katson apua instasta, pinterestistä, goolesta, blogeista yms. :) Nostan kyllä hattua sellaiselle kuka pystyy taikomaan kaiken kynsille omasta päästä. :D Mä oon muuten kanssa ajatellut tämän tyylisten kynsien tekemistä. :) Nätit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noita käytän apuna itsekin inspiksen hakemiseen, hyviä lähteitä. :)
   Kiitos!

   Poista
 5. Mulla on sulle haaste mun blogissa. Käy vilkaisemassa. :)

  VastaaPoista
 6. Ja onpa muuten upeat kynnet! :) Ihanat.

  VastaaPoista
 7. Upeat kynnet ^_^
  Joskus tulee apinoitua, mutta pyrin kumminkin siihen, että muutan niitä edes hiukkasen erilaiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään jokainen meistä harrastaa jonkinlaista apinointia :) Kiitos Nanne ü

   Poista
 8. Kyllä mäkin tunnustan apinoivani. Yritän kuitenkin parhaani mukaan tuoda jotain omaa twistiä siihen lakkaukseen myös. Tänään juuri instagramia selaillessa pohdin, että miksen itse keksi noin hienoja juttuja. Pitäisi varmaan alkaa vähän panostaa ehkä siihenkin osaan tästä harrastuksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat ajatukset munki päässä. Turhauttaa kun ei voi olla heti niin hyvä kuin haluais olla :D

   Poista
 9. miten multa on päässy nää vilahtaa ihan ohi! monesti oon aatellu et nämä janämä apinoin mut en kuitenkaa oo laittanu niitä mihinkään ylös taikka sitte vaan oon unohtanu kaikki tyydyn lakkaamaan ihan simppelisti :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on monta kertaa käynyt se, että oon löytänyt kaikkia kivoja ideoita, mutta en oo kirjoittanut/linkannut mihinkään ylös. Nyt onneksi pinterest on siinä hommassa vähän apuna :)

   Poista