25. huhtikuuta 2014

Kahdet epämiellyttävyydet

Tässäpä olisi muutamat kuvat kaksista kynsistä, joiden toteutus ei mennyt putkeen. Näitä epäonnistumisia alkaa olemaan vähän turhan usein. Kaikkia en tännekään kuitenkaan viitsi laittaa. Näissä oli kuitenkin sentään jonkinmoista ideaa ja ajatusta, mutta jokin meni silti pieleen. Tsekataanpas...Mikä näissä meni sitten pieleen? Siirtokuvat eivät olleet tarpeeksi peittäviä. Värit niiden alla oli liian tummat. Muuten ideana tykkäsin näistä ja peukku oli kiva. Mieskin nauroi muistaakseni näille, että nyt ei mennyt aivan tuubiin tämä juttu.


Näistä tykkäsin tosi paljon. En oikeastaan tiedä miksi ne halusin tähän postaukseen laittaa. Pistetään vaikka kynsien laiton kiireen piikkiin. Kynnet olisi tarvinut vielä yhden (neljännen) kerroksen superohutta ja kynsinauhoille juoksevaa Seppälän Nails Hologram 07. Ihanan värinen ja kaikkea, mutta peittävyys nolla. Toisaalta kun kynsiä tuijottelin, olisi äkkiseltään voinut luulla läpikuultavuutta liukuvärjäyksesi. Ajattelin antaa kuitenkin toisen mahdollisuuden toisen lakan päällä enkä laittaa heti poisannettavien laatikkoon.

26 kommenttia :

 1. Mun mielestä noi ekat on tosi kivat, vaikka nuo siirtokuvat ei niin peitäkään. :) Luulin aluksi, että oot jotain lakkaa laittanut noiden siirtokuvien päälle, eikä toisinpäin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! :D Aika hauskaa. Kiitti :)

   Poista
 2. Ihania kynsiä. Tosi kivat nuo ensimmäiset. :) Ei nuo pienet virheet mitään haittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mmari :) Mä oisin tosiaan enemmän tykännyt peittävimmistä decaleista :)

   Poista
 3. Molemmat ihan nättejä

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä noi ekat kynnet on ihan sairaaan upeat! <3

  VastaaPoista
 5. Ihanat varsinki nuo ekat. Antaa kivan efektin tuo läpinäkyvyys siirtokuvissa. Mää tykkään! Toisissa kynsissä tuo lakka on niin kauniin värinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Kiva saada mielipiteitä eri näkökulmista tai silmillä! :) Tuo turkoosi on kyllä ihana ♥

   Poista
 6. Mun mielestä nuo pinkit on hienot. :)

  VastaaPoista
 7. Mun mielestä noi ylemmät on tosi nätit! ^__^

  VastaaPoista
 8. Mun mielestä noi ylemmät on aivan älyttömän hyvin onnistuneet! Nehän on todella upeat <3

  VastaaPoista
 9. Molemmat kynnet on hienot :) Mulla on kans nuo ekat siirtokuvat, yritin pari päivää sit käyttää ja meni heti huumori :D Koitan uudelleen joku toinen kerta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Oliko ne sulla huonokäytöksisiä? Noi mun oli ihan kilttejä kavereita siinä mielessä. Harmitti kun näytti ostohetkellä kuvissa peittävimmiltä. Ei ne sitte ollut, ei..

   Poista
  2. Meni heti ruttuun, ku yiritin kynnelle. Sit kello oli nii paljo, et vaihdoin toisii decaleihin. Mäki kyl oletin et olis ollu peittävämpiä.

   Poista
  3. Aijaaa :/ Eli myyjän kuvat antaa olettaa jotain aivan muuta.

   Poista
 10. Molemmat kynnet on hienot! :)

  VastaaPoista
 11. Molemmat on nättejä, mutta erityisen ihanat musta on nuo ekat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että epäonnistuneistakin kynsistä tykätään :) Kiitti!

   Poista