5. maaliskuuta 2014

Oranssia hehkua

Nämä kynnet ei ole mitenkään esittelemisen arvoiset. Yritän hillitä intohimoa, rakkautta ja malttamattomuutta näillä oransseilla kynsillä toista oranssia kohtaan (Where Did Suzi´s Man-Go). Tämän kertaiset kynnet tein pikapikaa, ennenkuin lähdettiin viettämään sukusynttäreitä. Halusin ehdottomasti jotain kirkasta ja vähän räiskyvääkin kynsille ja Seppälän Nails Rubber - Marigold sai ajaa asiansa tällä kertaa. Kynsillä on tätä kaksi kerrosta. Yllättävästi olikin tosi peittävää ja hyvin käyttäytyvää :) 



Nämä oli myös ensimmäiset kynnet, jotka kuvastin uudessa valolaatikossa. Ihan hyvin onnistui näin eka yrittämällä ja tuskin nämä kuvat tästä parane :D Arvon tässä vielä, että onko valkoinen vai musta taustakangas parempi kynsikuviin. Se voi siis vaihdella miten sattuu seuraavien kynsikuvien taustana. Tai jos villiinnyn, niin voihan se olla jopa punainen! :o

Tänään lähden (lähdin) pienelle reissulle tuonne naapurimaahan. Ukkoki lähtee mielellään toistamiseen Ikeaan vaikka vannoi, ettei enään lähde käymään siellä. Syy tähän uudelleen lähtemiseen on Geocaching..mikäpä muukaan (paitsi ehkä candyworld). Reitin varrella tulee olemaan monta pysähdystä ja Ikean pihalla pörrätään etsien pienen pientä purkkia :D Ikeasta ei kuitenkaan olla mitään lähdössä hakemaan eli ihan hupireissulle mennään. :)

8 kommenttia :

  1. Ihanat kynnet. Kyllä piristi tätä harmaata aamua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos :) Ihana kuulla, että piristi :)

      Poista
  2. Kivat kynnet ja jee hapitsulle siis teidän matka käy =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeij, tänks! Joo, siellä käytiin pikkumutka. Ei tuu ihan mökkihöperöksi :)

      Poista
  3. Nämähän on tosi nätit. :)

    VastaaPoista
  4. Ihanat nämä kynnet ^_^

    VastaaPoista