12. maaliskuuta 2014

Neonit korsetit

Ulkona on paistanut koko päivän ihanasti aurinko. Mutta tuuli on ihan hirveä. Tukka putkella sai kävellä, kun käväs ulkona. Sattui yksi aika nolo juttukin tänään. Eilen oltiin geokätköily merkeissä vähän nuotiolla paistamassa makkaraa ja savun haju luonnollisesti tarttu vaatteisiin. No, mä tänään fiksuna lähin viemään ne tuulettumaan tuonne pihalle narulle. Yritin tarkkailla sisällä parkkipaikkaa vähän väliä, että jos ne takit ja housut on lähtenyt tuulen matkaan narulta. Ei näkyny missään vaiheessa parkkipaikalla vaatteita. Sitten kun lähdin hakeen niitä takaisin sisälle, housut vaan roikkui yhdestä lahkeesta enään narulla :D Tuli vähän sellainen hätäinen nauru, että missä vi.. meidän takit on :D Joku ystävällinen naapuri oli ilmeisesti ottanut ne kiinni tuolta pihalta ja käynyt solmimassa ne mattotelineeseen. Tämä tais olla mun eka ja viimeinen kerta, kun kuivatan/tuuletan vaatteita taloyhtiön pyykkinaruilla :')

Mutta nyt pitkästä aikaa kynsiin. Oon kulkenut nakuilla kynsillä useamman päivän, kun en ole väsymykseltä ja kiireeltä kerennyt niitä lakkailemaan. Tänään vihdoin oli aikaa tarttua taas siveltimen varteen. Sivellin kädessä jouduinkin jonkin aikaan istumaan ja miettimään, että mitähän sitä tällä kertaa haluaisin kynsille :)
Alkutekstin ensimmäisen lauseen tapahtuma auttoi nopeasti valitsemaan kynsille jotain tosi värikästä ja kesäistä. Ei muutakun kaivelemaan mahdollisimman kirkkaat lakat esiin. Huomasin harmikseni, ettei mulla ole neonin keltaista lakkaa ollenkaan. Oon ajatellut etten tarvis sellaista ollenkaan, mutta nyt tuli ensimmäinen kerta kun olisin oikeesti tarvinnut! Nämä korsetti siirtokuvatkin pääsi ensimmäistä kertaa kynsille, mutta olisivat sopineet vähän paremmin lyhyille kynsille. Peukalon jätin ilman decalia juuri sen takia.



Lakkailin kaikki värit valkoisen päälle. Ja ihastuin totaalisesti tuohon Viva la Divan pinkkiin ♥ Ja kaiken kukkuraksi keksin vihdoin käyttää mun uutta Opin mattapäällyslakkaa. On muuten hiukkasen parempaa kuin Flormarin ;) Parempi se on siksi, koska kuivuu mataksi nopeammin ja matta "teho" on voimakkaampi.

Joko te odotatte kesää, että pääsee lakkailemaan neonia ja hologrammia kynsille?
Piristikö nämä värilässäykset teitä yhtään?

20 kommenttia :

  1. Ihanat! ♥ Odotan todellakin sitä että saan kaivaa hololakat tuolta laatikosta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! ♥
      Mulla ei olekaan kuin yks holo, mutta pakko alkaa metsästämään useampaa uutta kivannäköistä hololakkaa :)

      Poista
  2. Oih, vähänkö mahtavat! Niin ihanat värit :) Ei taida kesää tulla vähään aikaa ku viikonlopuksi luvattu pakkasta ja lumimyrskyä... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ♥ Nojoo, mäki katsoin just säätiedotukset, mut onneksi just tähän meidän seudulle ei hirveesti mitään muutosta oo näkyvissä :o

      Poista
  3. Oi että, miten ihanat! :)

    VastaaPoista
  4. Nää todellaki piristi! Ihanat! On niin kevättä rinnassa täällä, orvokkeja kylvin tänään nimittäin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! :) Ooo, se jos jokin on jo kevään merkki! :)

      Poista
  5. Tykkään!! Ja oon jo vähän kevät-/kesäfiilikselläkin, joten "värilässäykset" piristää hyvinkin. :D

    VastaaPoista
  6. Kyllä nyt on kirkasta :3 Ihan tajuttoman upeat! WAU!!!

    VastaaPoista
  7. On kyllä upeat kynnet! ^_^

    VastaaPoista
  8. Aivan ihanat! Piristi päivää :)

    VastaaPoista