21. maaliskuuta 2014

Iso rusetti

Nyt on vuorossa toinen yhteistyöpostaus Born Pretty Storen kanssa :) Toinen tuote minkä sain testattavaksi oli 3D-koristekiekko, missä oli 12 erilaista koristetta. Löysin tämän uusien tuotteiden kategorista, mutta näyttää olevan tällä hetkellä loppukaupasta. Koska tässä oli useampi sellainen koriste mitä halusin/haluan kokeilla oli tämä oiva valinta. Ennen mulla ei ole ollut yhtään tälläistä isoa, näyttävää koristetta kynsillä ja olihan se aika vaikea olla näiden kynsien kanssa. :D Ainakin rusetissa oli juuri sopivan muotoinen taivutus mun kynnelle ja se pysyi tukevasti pikakuivattajan avulla kynnellä.


Kultaisen 3D-rusetin seuraksi valitsin ihanampaakin ihanemman Opin Where Did Suzi's Man-Go lakan. Ihanan värinen ja koostumuskaan ei ollut hassumpi, kahdella kerroksella peitti täysin :) GinaTricotilta valitsin taas kullan sävyisen Rose Glitterin sekä rusetin alle hopean ranskiksen, joka sointuu yhdessä kirkkaiden strassien kanssa rusetin "jalokiviin".


Taidanpas laittaa pientä tilausta BornPrettyStoreen, koska sinne on tullut satsi kivoja waterdecalseja (aivan kun mulla ei niitä oliskaan :D) sekä tarvin valkoisia, ohuita strasseja. Jälleen huutelen tähän alekoodia KLX31, joka löytyy myös tuolta sivupalkista, ettei vaan pääse unohtumaan tilauksen yhteydessä itseltäkään :p

Tykkäsin aika paljon tämän tyylisestä manista vaikka paljon on erilaista koristelua :)
Mutta tykkäsitteko te? Kertokaa ihmeessä!

38 kommenttia :

  1. Oooh! Nämä kynnet on kyllä todella upeat. :)

    Juuri hetki sitten näpyttelin myös tilauksen ja tilasin lisää siirtokuvia :D Niitähän ei voi olla ikinä liikaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Eihän niitä voi. Ja ikinä ei voi tietää minkäläisiä kuvioita tarvii seuraavaksi ;)

      Poista
  2. Tykkäsin, upeat kynnet. :) Yllättävän hyvin nuo isotkin koristeet pysyy ihan vaan pikakuivattajalla, oon huomannut,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miracle ü Mä vähän yllätyinkin, että pysyivät niinkin hyvin :) Kun strassit tuntuu lentävän välittömästi pois :D Ja kaiken lisäksi nuo on käteviä, kun niitä voi käyttää uudelleen ja uudelleen :)

      Poista
  3. Vähänkö ihanat! Ite en osais noin ison koristeen kanssa olla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ää, kiitti! ^^ No en mäkään osannut olla. Mietin näiden kynsien kanssa, että miten ne tyypit keillä roikkuu/on vaikka mitä hilavitkuttimia 5cm pitusissa kynsissä, pystyvät olemaan niiden kanssa?! :o

      Poista
  4. Ihana lakkaus! Tuollasia isoja 3D koristeita ois kiva kokeilla, mutta mun kynnet on tosi kapeat ja kaarevat, niin en tiedä miten nuo saisi asettumaan hyvin. Lisäksi töissä tuollaiset pysyisivät ehkä yhden tunnin paikallaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Minäki olin epäleväisenä näiden suhteen, juuri tuon omankin kaarevuuden takia. (Tämän takia oli mukava saada ilmaiseksi testiin nämä, jos ne ei olis sopinutkaan kaarikynsille).

      Poista
  5. Voi apua, miten kauniit! :)

    Musta nuo tuollaset koristeet on tosi ihania ja kauniita, tykkäisin kyllä aina sillon tällön ees käyttää. Mun kynnet vaan on niin kaarevat, etten tähän mennessä oo törmänny sellasiin, jotka sais asettumaan nätisti. Kun joskus tuottaa vaikeuksia vaikka sellasillakin koristeilla, jotka on vaikka tähden muotosia tai muita kuin pyöreitä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Tiina, kiitos! :) Samoilla linjoilla oon kulkenut sun ajatusten kanssa. Ilmeisesti mun keskisormen kynnet ole normaalia kaarevampia kuin muut, kun rusetti ainakin asettui nätisti :)
      Muistan kyllä omistavani samoja ongelmia pienilläkin koristeilla, waterdecalsitkin menee silloin tällön ruttuun kaarevuuden takia.

      Poista
  6. Ihanat, kauniit ja tyylikkäät lakkaukset! <3

    VastaaPoista
  7. Hauskat kynnet! Tuo rusetti on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos! :) Onhan se aika söpö ü
      Ja kiva kun kommentoit ja liityit blogin lukijaksi! Toivottavasti täältä tulee löytymään pitemmäksikin aikaa silmäniloa :)

      Poista
  8. !!!!! WAU ♥ Voiko tähän muuta enää sanoa.. :D Aivan älyttömän kauniit!

    VastaaPoista
  9. Ihanat kynnet. :) Nätit.

    VastaaPoista
  10. Wautsi! On kyllä upeat! :)

    VastaaPoista
  11. oooh tykkään todellakin, vau :)

    VastaaPoista
  12. Nämä on upeat! Facebookin Kynsikoristelut-ryhmässä näitä jo ihailinkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kiva kun tulit vielä tännekin kommentoimaan :)

      Poista
  13. Oooh mitkä kynnet! U P E A T! ♡

    VastaaPoista
  14. Niin ihania nuo rusetit.:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellasia söpöyksiä kyllä ovat. Seuraavaksi aattelin kokeilla laittaa jonku pääkalloista kynsille. :D

      Poista