9. helmikuuta 2014

Liukuvärjäysharjoittelua

Oon loppuviikon viihtynyt varsin yksinkertaisissa kynsissä. Oon nimittäin harjoitellut vähän liukuvärjäystä valkoiselle pohjalle :) Mun mielestä tärkeintä liukuvärjäystä valkoiselle pohjalle tehtäessä on se, että väriraja on lähes huomaamaton. Silmää siis puijataan. Ja onhan se aika haastavaa, täytyy valita tosi vaalea väri, jotta se sekoittuu valkoisen kanssa. Mutta omasta mielestä onnistuin ihan hyvin. Oon ainakin ihan tyytyväinen.


Nämä siniset tein ensin. Aloitin vaaleansinisellä Flormarin Wetlook lakalla (WL01) ja kärkiin töpöttelen tosi vähän Flormarin sinistä Neon-lakkaa (N002). Muuten nämä olis ollut tosi kivat ja jotain koristeluakin olis ollut kiva keksiä MUTTA nuo hemmetin pölyhiukkaset :DD Meni tekemään liukuvärjäyksen meikkisienellä, joka oli ollut pöydällä jonkin aikaa. Silmälle se oli ihan puhdas mutta kun kynnelle ekan kerroksen töpöttelin, oli mun ilme melko kaaottinen :D Noooo.. en luovuttanut vaan jatkoin harjoittelua kaikille kynsille :)


Toinen yrityksen tein sitten ihanalla helmiäispersikalla (Depend 009). Tähän en saanut niin hyvää huomaamatonta rajaa ja muutenkin meinas järki mennä, kun ei lakka käyttäytynyt niinku olisin halunnut. Sävy oli liu'utettuna kyllä kiva :)

Viikonloppu on mennyt tälläisillä kynsillä ja olympialaisia katsoessa. Heikolta näyttää Suomen mitalipyynti, sais tulla kyllä edes yksi! :) Niin ja sain ennakkosynttärilahjana tehosekoittimen, jolla on tehty jo vaikka minkälaista pirtelöä, smoothieta ja fruitieta. Tulis kesä niin sais ihanan tuoreita mansikkajuomia :)
Otan mielelläni vastaan teidän lemppari pirtelö-/smoohtie-/fruitieohjeita! :)

18 kommenttia :

  1. Liukuvärjäys on kyllä taitolaji, joskus se onnistuu joskus ei. :-D Pitäisi opetella ottamaan useampi väri mukaan, mutta vielä kahdella värillä mennään...
    Mun lemppari smoothie sisältää banaania, mansikoita,mustikoita, maitorahkaa ja maitoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! :D Munki pitäis uskaltaa opetella useammalla kuin kahdella värillä ja ei valkoiselle pohjalle :p
      Onneksi tässäkin harrastuksessa on haasteita mikäli vain haluaa :)

      Kiitti, tuo ohje kuullostaa kyllä hyvältä :p Oon huomannu, että banaani on melkein ehdoton hedelmä mun juomiin, kun se antaa sellaisen hyvän makeuden ja koostumuksen :)

      Poista
  2. Hyvin onnistuneita liukuvärjäyksiä! Munkin pitäis ahkeroitua taas harjoittelemaan tätä, mutta jotenkin se on vaan jäänyt kun aina on ollu joku muka parempi idea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Jooo, tuo tekosyy on kyllä usein ;) Mun pitäis nytten taas harjoitella vesimarmorointia. Vielä kun on näkynyt blogeissa mitä upeampia versioita kyseisellä tekniikalla :)

      Poista
  3. Noi siniset on todella ihanat :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Mäki tykkään niistä enemmän.

      Poista
  4. Tosi kivat! Etenkin toi sininen miellyttää miun silmää (ekassa kuvassa pölyjäkään ei näe). Mulla mies on kans viime aikoina tehnyt paljon smoothieta. Mitäköhän se niihin laittaa...(mie nautin vain tuloksista :D)
    Ainakin vaniljajogurttia, Valion 3 hedelmän mehua, banaani, mansikka, mustikka ja vaihdellen omenaa, mangoa ja seuraavaksi menee kokeiluun rypäleet. Btw, kiiviä ei kannata laittaa..turhan karvas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh! Kiitti :) Oooh, miten hyvältä kuullostaa nuo ohjeet :) Mä oon nytten laittanut vaan maustamatonta jogurttia, mutta vois kokeilla esim. tuota vaniljaa :)

      Poista
  5. Harjottelut näyttää tosi hyviltä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Tästä on vain hyvä suunta kehittyä (ja epäonnistua) :D

      Poista
  6. Harjoittelemalla oppii, ja hienosti oot onnistunut! :) Tekniikasta riippuen liukuvärjäys voi olla helppoa, tai tosi haastavaa. Itse teen mieluummin useammalla värillä, tämä sun tyyli ei varmasti multa taitu missä vaan kahta väriä, en saa liukua tasaiseksi. Helpointa on sitten päälle heittää vielä joku lakka jotta rajat häipyy, itse tykkäsin siinä kohtaa China Glazen Bridezillasta ja Dandy Lyin' Aroundista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, kiitos :) Mun pitää kyllä uskaltaa seuraavaksi kokeilla useammalla värillä ja opetella vain :)

      Poista
  7. Hyvin oot kyllä munkin mielestä onnistunut ja tuosta onkin suunta vain ylöspäin! :) Ja tuo pölyhiukkasten tarttuminen on niin tuttua ja aivan sairaan ärsyttävää!! I can feel your pain. :D Mä tykkäsin enemmän tästä alemmasta väriyhdistelmästä, siitä tuli mulle jokin jäätelö mieleen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Anniina :)♥ Mun oli pakko laittaa niistä kuva tänne, jotta muistaisin tulevaisuudessa käyttää pölytöntä sientä :D Ja nyt tekee mieli jäätelöä tai oikeastaan pehmistä :p

      Poista
  8. Upeita liukuvärjäyksiä! <3 Tekniikka on kyllä sulla hyvin hallussa. :) Varsinkin noi ekat on tosi kauniit.

    VastaaPoista