2. helmikuuta 2014

Hillitty carneval

Helmikuun ensimmäisiksi kynsiksi tein todella hempeät ja hillityt. Tai hillitty tunnelma katosi, kun laitoin sekamelska glitteriä :D Jonkun blogiin taisin maristakin, etten omista yhtään sekameteliglitterlakkaa, mutta oli mulla sittenkin yksi! :) Tuo oli kyllä kiva lisä noihin liukuvärjättyihin kynsiin, joissa viihdyin päivän. Oikeasti en vain keksinyt heti niihin kivaa koristelua. Tykkäsin näistä kyllä kovasti, ei aina tarvi olla silmiin pistävää väriä kynsillä. Taisin jopa tuijotella näitä enemmän kuin jotain värillisiä. :D Pitäisi varmaan enemmän hommata tälläisiä hempeita ja hillittyjä värejä - toisin sanoen nudea :p



Mua nauratti vähäsen, kun selailin kuvat läpi näistä kynsistä otin, ettei mikään muu onnistunut/ollut mieleinen kuin tämä yksi :D Yleensä mulla on vähintään se kaksi kuvaa mutta nyt on vain tämä. Siitä onneksi näkee kaikein tarpeellisen :)

9 kommenttia :

  1. Kiva lakkaus! Mukavasti tuo pirteyttä tuo glitter muuten hyvin hillittyihin kynsiin :)

    VastaaPoista
  2. Tuopas näyttää kivalle tuo ColorClubin lakka...Oliko millainen käytöstavoiltaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä tykkään siitä :) Eli hyväkäytöksinen mun mielestä on. Levittyy nätisti ja vaaleaksi lakaksi 2-3 kerroksella peittää ok:sti.

      Poista
  3. Älyttömän kauniit kynnet! Tuo sekameteliglitteri passaa tuohon tosi hyvin...

    VastaaPoista
  4. Ihanat kynnet ♡
    Toi Depend antaa kyllä mukavan pikku väripläjäyksen näille :)

    VastaaPoista