13. tammikuuta 2014

Uudistuksia blogissa

Oon saanut kaaaauan sitten parannusehdotuksen blogin suhteen, että tekisin tunnisteet postauksiin.
Tässä yksi ilta otin härkää sarvista kiinni ja rupesin miettimään, että miten tämän toteuttaisin.
Mulla ei ollut postauksissa yhtään tunnisteita, joten kaikki alkoi niiden kirjoittamisella. Läheskään kaikissa kynsipostauksissa ei vieläkään tunnisteita, mutta kirjoittelen niitä aina kun jaksan. :)
Nyt sivupalkista löytyy kategoriat: lakat merkittäin ja väreittän sekä koristelutyylin mukaan eli yhteensä tällä hetkellä on kolme eri tunnisteotsikkoa. 

Todella havainnollistava kuva :D
Toisena uudistuksena lisäilin uudet, mustat seuraamisnapit :)
Voitte siis seurailla blogia Bloggerin, Blog´lovinin ja Blogilistan kautta. Mikäli tulee muita seuraamisyhteisöjä mahdollisuuksia, lisäilen niitä sen mukaan. Namiskuukkelit voi tulla muuttumaan värillisiksi, mutta tällä hetkellä Koodikielellä blogista lainatut ikonit saa käydä :) 

Kolmantena uudistuksena tein blogille oman kirppiksen, joka löytyy tuolta ylävälilehdeltä kynsilakkalistan vierestä. :) Lisäilin sinne jo muutamia lakkoja myyntiin, mitä itsellä tuskin tulee käytettyä enään. Myöhemmin ajattelin lisäillä sinne joitain koristelutarvikkeita, kunhan jaksan penkoa laatikoita :p

Toivottavasti nämä hiukan "paransi" blogia ja tykkäätte näistä uudistuksista :) Toki parannusehdotuksia saa ehdotella lisääkin. Tiedä sitte, toteutanko ne viikon, kuukauden vai vuoden sisällä ;)

2 kommenttia :

 1. Tosi kivoja uudistuksia !
  Itse useinkin käytän muiden blogeissa noita tunnisteita väri, merkki, koristelutyylit. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja toivottavasti tästä on hyötyä jollekin tulevaisuudessa :)

   Poista