12. tammikuuta 2014

O.P.I - Stay The Night

Äiti yllätti mut totaalisesti jouluna. Oli nimittäin paketoinut pieneen pakettiin tämän Opin hiekkalakan. Odotin sieltä jotain korua tai muuta vastaava, mutta mun ilme oli varmasti näkemisen arvoinen, kun tämä löytyikin sieltä paketista. Äitihän ei oo perillä mistään kynsijutuista ja se oli bongannut jostain liikkeestä Opin ständin ja tutkaillut sieltä mieluisimman lakan. Ja se sattui olemaan tämä ihana Stay the night. Äiti ei ollut koskaan edes kuullutkaan mistään Opista :'D Kyllä mä sen jälkeen silloin kerroin, että minkä oli mulle oikein ostanut.


Pinkkiä glitteriä mustalla/tummanruskealla pohjalla. Tosi erilainen, kuin ne mun Dependin värikkäät hiekkalakat. Ajattelin kokeilla tätä myös päällylakan kanssa. Tämä nimittäin vois näyttää aika hyvältä myös sillä tavalla :) Ruukaako (onko tää murresana?! :D) kukaan kokeilla hiekkalakkojen päälle päällylakkaa?
Tämä tuo mulle enemmän talvilakan tunteen kuin kesäisen. Kesään tämä on ehdottomasti liian tumma. Pikkujoulutkin on mennyt, mutta onpahan ens jouluksi sitten :) Jossei sitten se päällylakan kanssa..

Omistaako teistä kukaan tätä Stay The Nightia?
Miltä tämä teidän silmään näyttää?

18 kommenttia :

 1. Voi mikä yllätys!

  Kai tuo ruukaaminen on murresana, mutta vaikka ei omaan sana varastoon kuulu niin ymmärrän merkityksen :D niin ja tosiaan, ei oo ollu tapana päälyslakkaa laittaa vaikka kuvien perusteella kivalta näyttääkin myös sillä tapaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :D Hyvä, että se ymmärretään vaikka varmasti viljelen blogissa useamminkin murresanoja, enkä ite ees huomaa :p Aion ehdottomasti kokeilla ainakin tämän päällä :)

   Poista
 2. Tää on päässyt omalle hankintalistalle myös, en vaan oo viel sitä saanut. :)

  VastaaPoista
 3. Miulta löytyy tämä mini kokoisena, olen kyllä harkinnut ostavani myös normaali kokoisena.
  On se sen verran ihana <3

  Mie olen muutaman kerran laittanut hiekkojen päälle päällyslakan ja jotenkin se saa miusta glitterit paremmin esille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo, totta :)
   Päällyslakka tosiaan tekee sellaisen "kepposen" kuvien perusteella ainakin, jos seassa on jotain kimaltavaa. :) Kuviin oli hankala saada tästä lakasta sitä kimmelystä napattua, joten kokeilen päällyslakalla senkin takia.

   Poista
 4. Kivannäkönen lakka, eipä kyllä itseltä löydy :)

  VastaaPoista
 5. Tää oli mulle se lakka josta oma tekstuuri-innostus alkoi, joten tällä on ikuisesti paikka omassa kokoelmassani. :) Tykkään kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ollut nähtävästi monella se ensimmäinen tekstuurilakka :) Kiva kuulla, miten yksi lakka voi merkitä noinkin paljon :)

   Poista
 6. Omaa silmää miellyttää enemmän tämä lakka päällyslakan kanssa, ainakin swatch -kuvien perusteella. Itselläni ei tätä lakkaa ole, mutta hankkisin varmasti, jos sattuisi vielä löytymään jostain. :)
  Mä en ruukaa laittaa tekstuurien päälle päällyslakkaa, mutta vois joskus kokeilla! Ruukata tulee ruotsin kielestä (bruka=olla tapana tms), joten kaippa se virallisesti on lainasana tai jotain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nytkun oon testannut päällyslakankin kanssa, taidan pitäytyä lakan oikeassa merkityksessä. Ällötti jotenkin kuhmuramainen olemus :D Mielummin hiplailen karheaa ja kupruilevaa :) Vaikka nätisti ne glitterin sieltä loistikin :)
   Joo, useimmiten ainaki täsä rannikolla nuo sanat tuppaa tulemaan ruotsinkielestä :D

   Poista
 7. Tämä taisi olla mun ensimmäinen tekstuurilakka jonka hankin<3 On muuten ihan tajuttoman upea!

  VastaaPoista
 8. Omistan ja on itseasiassa nytkin kynsillä eli tykkkään :)

  VastaaPoista
 9. Meilläpäin Satakunnassa pruukataan :)

  Mä koitin juuri eilen tätä lakkaa ensimmäistä kertaa kynsille ja tämä teki saman tempun mulle, minkä Vesperikin - ei kuivunut ollenkaan. Melkein vartin jälkeen kävin 'puuteroimassa nenän' ja sen jälkeen oli sitten kynnen kärjet reilusti paljaana. :/
  Mutta ehdottomasti annan molemmille lakoille vielä uuden mahdollisuuden, niin upeita ovat molemmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Teillä on siis sana lähempänä sitä alkuperäistä kun täällä pohjoisempana :)
   Outs, kuullostaa ikävältä. Itellä kuivu kyllä nopeasti. Reilu puolituntia, niin oli kolmekerrosta jo kynsillä. Anna ehdottomasti toinen mahdollisuus noille molemmille, jos ne sitten käyttäytyisi niinkuin kuuluisikin.

   Poista