16. joulukuuta 2013

16.12.2013 Sata lukijaa ja ekat Essiet

Tää päivä on ollut jotain aivan mahdotonta!
Ensiksi päivällä sain tietää voittaneeni Mellan blogin arvonnasta toisen herkkupalkinnoista.
Tulin niin iloiseksi siitä, että hehkutin samantien Joonakselle :D Meni jokunen minuutti, kun tajusin aikaisemmin ajatelleeni, että jos voitan tästä arvonnasta jommankumman palkinnoista, annan sen yllätykseksi Joonakselle.. Siinä möläytyksessä menin sitten pilaamaan senkin :/ :) Pääsenpä/päästäänpä kuitenkin maistelemaan mahdollisesti ennen jouluja uusia herkkututtavuuksia :)

Toinen ihana asia oli, että teitä julkisija lukijoita on jo sata bloggerin kautta ja muiden kanavien kautta muutama kymmen lisää. (Toki teitä samojakin henkilöitä on monessa paikassa.) Mutta jotain käsittämätöntä, että niin montaa kiinnostaa lukia meikäläisen höpinöitä. Muistan sen päivän, kun mulla oli 20 lukijaa, se oli jo joku wau-olotila. Nyt se on viisinkertainen WOU-olotila. Kiitos teille kaikille ihan hirveästi :)
 Ja toivottavasti pysytte remmissä mukana ja kommentoitte mulle paljon ;) Otan mielelläni vastaan kaikenlaisia ideoita ja mielipiteitä :)

Kynsikoristeluryhmässä tuli ilmi,että joissain harvoissa Citymarketeissa olisi Essie tarjous "Ota 2, maksa 1".
Lähdin tänään säätä uhmaten katsomaan Raahen tilanteen ja kun näin hintalapun hyllynvälistä, nousi mellevä virne mun naamalle :D Tiesin, että otan ainakin mukaani kehutun ranskalaiseen manikyyriin sopivan Sugar Daddyn, mutta siitä toisesta koitui mulle iso ongelma. Ongelma oli niin iso, että mies kerkes tekemään ruuan valmiiksi kotona yli puolituntia ennen kun mä pääsin kotia. Ja sen ruuanlaitossa menee aikaa :D 
Kyselin facebookissakin vinkkejä, mikä mun kannattais valita. Lopulta päädyin peruspunaiseen A list -lakkaan. Ja hyvältä vaikutti valinta. :) Nyt mulla on 2 Essietä. 


Ennen citymarketti reissua, käväistiin myös Tokmannilla, mistä mulle tarttui mukaan 4 KoneHelsingin (flormarin) Wet Look lakkaa 6€:lla :) Ei paha. Ja mulla ei ollut lähellekään mitään noita sävyjä. Tämä päivä on siis ollu aika mahtava :) Toivottavasti huomisestakin tulee - myös teille! ♥

21 kommenttia :

 1. Onneksi olkoon vielä kerran! :3 Ja ihania lakkoja oot löytänyt! Pitää varmaan itsekkin hakea nuita KoneHelsinki lakkoja, kun ne on niin halpoja ja hyviä sävyjä aina! :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon myös tosi tyytyväinen löytöihin :) Ja tuota listaa voisi jatkaa sillä, että ne on hyviä laadultaankin varsinkin hintaansa nähden. Ei haittaa omistaa useampaa KoneHelsingin/Flormarin lakkaa :)

   Poista
 2. Onnea 100 lukijasta <3
  Ja ihania lakkoja oot ostanut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Eihän sitä nyt rumia lakkoja ostaisi kuin sokeana :) Tai eihän mitkään rumia ole, neivät vaan näytä omaan silmään hyvältä :D

   Poista
 3. Onnea 100 lukijasta ! =)
  Multa löytyy myös nuo wet lookit ja Sugar Daddy:n ostin viime kuun tarjouksella Cittarista. Itse tykkään noista ainakin ! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Onko sulla kaikki wet look sävyt? :)

   Poista
 4. Onnittelut myös täältä 100 lukijan johdosta! :)
  Miulla ei oo vielä yhtään Essien lakkaa o_O Ajattelin katsoa kuinka pitkälle pystyn oleen hommaamatta niitä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kiva luku :)
   Joo, tähän asti mäki luulin pärjääväni oikein hyvin halvoilla Seppälän ja Flormarin lakoilla. MUTTA pitäähän jotain arvokastakin kokoelmassa olla :D Mulla ne on nämä Essiet nyt.

   Poista
 5. Paljon onnea 100 lukijasta!:)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oon niin iloinen tuosta määrästä =)

   Poista
 6. Onnittelut voitosta ja lukijoista :) <3

  Ps. Tuo sugar daddy on ihana <3 Mä en kyllä suostu ikinä luopumaan siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) ♥
   Toivottavasti pääsen pian kokeileen, odottelen vain mun manikyyritarroja saapuviksi. :)

   Poista
 7. sugar daddy on niin ihana! *-* se ja mademoiselle mikä lie. <3 ostan niitä varmana vielä lisää.

  VastaaPoista
 8. ja lol nyt mulle tuli sellanen "mitä mä kirjotin? kirjotinks mä super daddy vai sugar daddy?" :DDD hyvä tälleen heti herättyä tulla kommentoimaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Olit ihan oikein kirjoittanut ^^ Olis toi super daddykin ihan hyvä nimi!
   En malta oottaa, että saan sugar daddyn kynsille :)

   Poista
 9. Ääää, poista mun ylempi kommentti, siinä piti lukea onnea täydestä 100! ^__^ ♡ On ilo lukea sun höpinöitä kera ihanien kuvien! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat joskus onnitella myös siitä 200! :D
   Ja voi että, miten ihana kommentti. Kiitos Sara ♥

   Poista