1. marraskuuta 2013

Lokakuun viimeiset ostokset

Tässä postauksessa näkyy nyt ne ostokset mitkä ostin/hain Ylivieska reissullani.

Poikkesin Adeninalta hakemassa ostokseni ja säästin samalla postikuluissa 5 euroa. Lisäksi mulla oli käytettävänä vielä yksi 10% alennuskuponki miitistä.


Nämä China Glazen lakat oli kategorioitu "muut leimaamiseen sopivat lakat" osioon. Käteviä tämmöiset, jotka käyvät niin koko kynnen lakkaamiseen kuin leimaamiseenkin. Valitsin metallinhohtoisen turkoosin ja roosan/liilan. Lisäksi huomasin kotona ettei mulla ole oikein hyvää keltaista, joten ajattelin jospa tämä Depend hoitaa virkaansa siinä. Keltaista tulee käytettyä kynsillä niin vähän, että uskon tämän pienen pullon riittävän kyllä.
 

 Hah muistinpas tämän kuvan kohdalla mitä en oo vielä esitellyt täällä! Tai edes kertonut.
Tilasin Ebayn ihmeellisestä maailmasta käyntikorttikansion, johon mahtui lähes sata käyntikorttia eli siirtokuva-arkkia ja pieniä leimauslaattoja. Kätevä kuljettaa ja säilyttää niitä kansiossa.

Lisäksi huomasin ettei mulla ole yksiäkään valkoisia waterdecaleja. Niitä sitten bongailin ja laitoin pari kukkakuvioista arkkia ostoskoriin. Nämä näyttää näteiltä. :) Kaupanpäällisenä tuli halloween aiheisia hopeisia siirtokuvia, mutta ne taitavat jäädä odottamaan ensi vuotta.


Nämä näyttä niin kivalta ja erikoisilta, että kotiutuin useammankin kappaleen. Mulla on jo pieni suunnitelma, minkä haluaisin toteuttaa. Ainakin kokeilla onnistunko! :D 


Kärkkäiseltä en löytänyt mitään kivoja lakkoja ja Adeninan ostokset poltteli autossakin. Mutta nämä bongasin 4,90€ hintaan. Oli pakko ostaa. Nytpä on nämäkin maalit! Helpottaa ja auttaa uudenlaisisa koristeluissakin. Vois jopa harjoitella one stroke -kukkasia.

Tälläsiä kivoja ostoksia löysin. :)
Ootteko kokenut akryylimaaleja hyödyllisiksi kynsien koristelussa?

2 kommenttia :