10. lokakuuta 2013

Kynsikoru

Nyt kun kynnet on aika pitkät, pääsin kokeileen kynsikorua. Poran ja koruja voitin arvonnasta aikaisemmin.
Oli aika hauska porata reikä. Siitä tuli isompi kuin odotin :D Mutta ei kuitenkaan mikään järetön.
Samalla näkyy nakukynnetkin, iik!



Nämä ei oikein herättänyt mitään 'woou'-efektiä. Ehkä vähän turhan pliisut korut. Jollain näyttävämmällä korulla voisi saada eri tunnelman ja pienen piristyksen. Tuskin tuun koskaan käyttämään kauan.

Onko teistä kukaan kokeillut kynsikorua? Tai onko teillä tällä hetkellä sellanen kynsissä?
Millaisia kokemuksia? Haluaisko joku kokeilla tälläistä?

21 kommenttia :

  1. En oo kokeillu kynsikoruja enkä varmaan kokeilekaan. :D Jotenkin pelottava ajatus tehdä reikä vaivalla kasvatettuihin kynsiin. Ei tuo kyllä yhtään hassummalta näytä ja onhan se vähän erilainen tapa koristella kuin vaikka joku leimaus. Tää on taas yks näitä juttuja, jotka voi näyttää kivalta muilla, mutta ei oo mun juttu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa, tuo reikä on mulla edellisen postauksen kynsissä :D Se meni lakan alle ihan nätisti piiloon, että ei tarvinnnut vielä ainakaan leikata reikäkohtaa pois :) Tämmönen vois olla kyllä näyttävä jossain rock-henkisissä kynsissä :)
      Kiva kun kommentoit mielipiteesi!

      Poista
  2. En osais pitää tuollasta ja varmaan työssäkin rajoittais.Joillekki voi sopia =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta :) Kyllähän tuo varmasti tarttuu helposti kiinni joka paikkaan vaikka onkin tosi pieni ja kevyt.

      Poista
  3. haha näähän oli joskus öö 2000 luvun alussako muotia? mun siskolla oli tommonen ja vitsi ku ihailin sitä, ite olin vielä pieni napero ja vielä revin ja söin kynsiä joten mulle ei oliskaan voinut laittaa vaikka halusin :D hauskaa kun näitä näkee taas :3

    kyllä mä voisin kokeilla, hmm mistäköhän noita löytyy.. sisko osti silloin varmaan Ninjasta, kun se oli niin hyvä korukauppa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa hauska kommentti! Kiitos siitä :)
      Mä en muista näistä mitään. Olisko joskus pari vuotta sitten näin jonkun puolitutun kynsillä tämmösen, mutta eipä herättänyt mitään ajatusta silloin.

      Mimaxilla näytti olevan kynsikoruja ainakin. Ite voisin tilata jonkun hopeisen kuviollisen :)

      Poista
  4. Hui - tuolla saa varmasti huomiota ja onhan se kieltämättä ihan vekkuli, mutta itselleni en voisi missään nimessä ajatellakaan moista. Se olisi paitsi hygieniariski töissä niin myös takuuvarmasti kiinni jossain sukassa repien kynteni rikki... Enkä näe että tuo pysyisi mulla kauan. Ja kynnen lakkaaminenkin menisi hankalaksi... Eipä sillä - en mä mitenkään pane pahakseni jos muut tykkää ja osaa pitää kynsikorua, saahan sillä lisäpiristystä ilmeeseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava kommentti ja mielipide, kiitos sullekin :)
      Hygieniariski tuo kyllä todellakin olisi. Kynnethän on jokapaikassa aina ensimmäisenä. Mutta tuohon kynnen repeämiseen voisin sanoo, että ainakaan itse en saisi kovin herkästi sitä repeämään. En porannut reikää aivan kynnen reunaan ja omistan suht vahvat/paksut kynnet. Sen puolesta nämä tuntui ihan turvalliselta. :)
      Voisin muuten kokeilla, saako korun nätisti takaisin reikään lakkauksen jälkeen.

      Poista
  5. Vauu :) mun mielestä toi o tosi kiva ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se erikoinen :) Kiitos mielipiteestä :)

      Poista
  6. Mulla oli jotakin tän tyyppisiä joskus nuorempana, oisko se sitten ollu just tuollon 2000 -luvun alussa. En kyllä enää muista mitä niissä tarkalleen roikkui, mutta muistan kyllä tällasta useamman kerran pitäneeni. :) Muistelisin, että sillon se ainakin repes loppupeleissä melko helposti, jos tarttu johonkin, vaikka en sitä itekkään ihan kynnen reunaan laittanu. Tosin sillon en tietysti ollu kuullutkaan esim. aluslakoista jne., joilla omat kynnet olis saanu vahvemmiksi...

    Nyt en kyllä enää varmaan vois kuvitella laittavani itelle, kun pelkäisin sitä että se tarraa koko ajan johonkin ja kun en oikeen muutenkaan tykkää itellä kovin ulkonevista koristuksista ylipäätään. Mutta tällä sais kyllä näköä johonkin koristuksiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiskohan nämä tulla koskaan uudestaan muotiin :) Mukava kun kerroit kokemuksistasi!
      Käsissä olevat ulkonevat härpäkkeet on kyllä varmasti eessä lähes jatkuvasti. :)

      Poista
  7. Musta nää on tosi hienoja :D Mutta mä en ikinä töitten puolesta pystyis tommosta laittamaan, kynnet ja kädet on muutenkin v'älillä niin kovilla töissä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän moni tykkää näköjään näistä (vieläkin) :D Harmi, kun on rajoituksia ettei voi kokeilla kaikkia kivoja juttuja kynsille.. :/

      Poista
  8. Oih, hieno! <3 Mä en taida raaskia omia kynsiä porata koruja varten, mulla on noita itsellänikin isot läjät, mieli kyllä niin tekisi. Hmm, ehkä kuitenkin, äh, vaikeaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih <3 Kiitos sun arvonnalle, että pääsin itsekin näitä kokeileen :)
      Kokeile ihmeessä :) Haluan nähdä muillakin näitä kynsissä, ovat ne sen verran erikoisia härpäkkeitä. Reikä peittyy lakkauksien alla hyvin, jos se siitä on kiinni ;)

      Poista
  9. En oo varmaan ees ikinä kuullut tuommoisesta.:o Vau, tosi kiva kyllä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa! :o Mukava että jotain uutta selvisi ja vielä tykkäsit :)

      Poista
  10. Mä työssäni laitan näitä, mutta aika harvoin. Yleensä ihmiset aloittaa pienemmällä korulla ja siirtyvät sit isompiin! Mä en ole kyllä koskaan laittanut luonnon kynsiin näitä, vain ja ainoastaan rakennekynsiin. Täytyy olla tosi hyväkuntoiset kynnet, niinkuin esimerkiksi sulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakennekynsiin nämä voikin olla paljon mukavemmat :) Ne ei kuitenkaan taidan lähtä niin helposti murtumaan pienistä rei'istä kuin luonnonkynnet.
      Ja sinun jälkimmäiseen kommenttiin liittyen, että tulipa siitä hyvä mieli heti näin aamuuksi! :) Kiitos kovasti, mukava kuulla että oot seurannut minun höpinöitä :')

      Poista
  11. Niin, ja piti sanomani, että tosi kiva blogi sulla, olen jonkin aikaa seurannut BL:n kautta! :)

    VastaaPoista