22. elokuuta 2013

Colours of the Rainbow -haaste

Sain melkein kaksi viikkoa sitten haasteen CupCakez:n Saralta, missä on tarkoitus esitellä omia lempparikosmetiikkaa sateenkaaren väreissä :) Sara oli rohkea ja teki tämän haasteen videolla, mutta onneksi haasteessa se lupasi esitellä myös kuvina tuotteet ;) Tartuin siis siihen..


Mun sateenkaaressa ei vaan oo kaikkia haasteeseen kuuluvia värejä (en keksinyt keltaista mistään), joten sovelsin vähän :) Kaiken lisäksi huomasin, että lähes kaikki haasteen kosmetiikka on hiustuotteita :D Tai oikeastaan kaikki mun kosmetiikka on hiuksiin liittyvää. Tai oikeastaan lähes kaikki on tässä.. :D

Vihreä
Herbinan tuuheuttava kuivashampoo. Tämä on nyt toinen purkki tätä ainetta, koska koin tämän hyväksi ja ilmeisesti tämä on yksi parhaimmista marketeista saatavista kuivashampoista, joten miksi vaihtaa pois :)

Sininen
Lumenen kasvovesi. Haasteen ainoa kasvokosmetiikka. Tätäkin kasvovettä mulla on mennyt useampi purkki, koskaa tää on sopinut parhaiten mun kasvoille omasta mielestä. Ehkä sitten kun haluan olla rohkea ja villi, tartun jonkun muun merkin kasvoveteen. :)

Violetti
Four Reasons hopeashampoo. Blondille tukalle, mutta tämä on kestänyt liian kauan, koska ei ollut yhtään hyvä verrattuna vaikka Paul Mitchellin hopeashampooseen. Tätä oon nyt vähitellen yrittänyt käyttää pois, mutta aina tartun normaaliin shampooseen tämän sijasta.

Punainen
Sunsilkin hoitoaine. Oon tykännyt pitkän ajan Sunsilkin hiustenpesutuotteista. Ne on hyviä ja kivan värisiä kaupanhyllyillä varsinkin. :) Pro Heat auttaa suojaamaan enemmän lämpökäsittelyissä kuin normaalihoitoaine. Toivottavasti tämä oikeasti suojaa edes vähän.

Pinkki:
Loréalin lämpösuoja. Palasin tähän tuotteeseen takaisin, kun kokeilin sunsilkin lämpösuojaa mikä ei passannut mun kuontalolle ollenkaan. Tää tuoksuu kivalta ja antaa hiuksille lupaamansa kiillon :) Näistä haasteen tuotteista ehdoton lemppari!

Oranssi
Sunsilkin hiuksiinjätettävä hoitoaine. Mun hiukset on nyt ollut huonossa kunnossa värjäyksien ja lääkkeiden takia, niin yritän auttaa niitä kaikenmaailman aineilla ja tämä hiuksiinjätettävä hoitoaine on yksi niistä. Suihkun jälkeen helpompi selvittää se takkupesä :)

Onko teillä samoja tuotteita?
Tykkäättekö vai vihaatteko näistä ?

8 kommenttia :

 1. Oon kans tykännyt tuosta sunsilkin hoitoaineesta.:) Muita mulla ei näistä ookkaan, mut vaikutti kyllä hyviltä ja vois itekin kokeilla nuista jotain. Kiva tää haaste.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee säki tämä, eli haastan sut :) Mää suosittelen tuota kuivashampoota kyllä, kannattaa kokeilla :)

   Poista
  2. Kiitos Heidi! Määpä teen.:)

   Poista
 2. Eikä miten kiva haaste :)♥ löytyi muuten joukosta paljon joita voisin kokeilla myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muutakuin tekemään tämä haaste :) ja esittelemään omat lempparituotteet. Kiva, että tästä sai jotain ideoita! :)

   Poista
  2. Jee, tän mä kyllä toteutan :)

   Poista
 3. Kiva, kun teit tän! ^__^

  Mä oon myös sellainen, että ostan aina niitä samoja tuttuja ja turvallisia tuotteita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kuitenkin oli erikoisempi haaste, ei tarvinut keksiä itestä mitään kummallisia salaisuuksia ja tyhmiä tapoja :D

   Haa, kiva kun en oo ainoa! :D

   Poista