31. heinäkuuta 2013

Viisi Flormar 2x DuoChromea

Huomasin lakkoja järjesteltäessä, että mullahan ei ole täysinäisiä lakkakokoelmia/-settejä.
Näitä Flormarin 2x DuoChromeja mulla oli kuitenkin kertynyt viisi kappaletta. Aattelin näistä saavan kivan ekan epäkokoelmapostauksen. :)


Kysessähän on kokoelma johon kuuluu seitsemän eri sävyistä chromelakkaa.
Minulla näistä on sävyt (kuvasta pikkurillistä lähtien) DC01, DC02, DC04, DC06 ja DC07.
Yleisesti Flormarin lakkapulloista tai oikeastaan siveltimistä voisin sanoa, että ne on yksiä mun lemppareita: ne on pitkiä ja suht kapeita. Mun on sellaisilla paljon helmpompi lakata vaikka "näppituntuma" ei olekaan niin hyvä, kuin vähän lyhyemmän siveltimen kanssa.


Kynsille laitoin jokaista kolme kerrosta, koska kaikki eivät peittäneet yhtä hyvin. Sininen (DC07) ja punainen (DC04) ovat näistä minun lakoista ne peittävimmät. Näissä kahdessa en huomaa kynsillä kuin pullossakaan duo-efektiä, eli minun silmään täysin yksivärisiä chromelakkoja.

Toisin kuin sävyissä DC01, DC02 ja DC06 huomaa tämän kaksivärisyyden. Ja nämähän vaativat sen kolme kerrosta peittääkseen kynnen. Pikkurillissä oleva oli mielestäni kaikista epämieluisin väriltään, mutta kynnelle päästyään se olikin tosi kiva. :) Se on väriltään kultainen, jossa on paljon vaaleanpunaista shimmeriä. Kumpikaan väreistä ei ole mun lemppareita, mutta yhdistettynä ei oo ollenkaan paha :)
Nimettömän päällä komeilee vihertävä lakka kultaisella shimmerillä. Tämä oli ja on edelleenkin mun lemppari väreiltänsä näistä "kaksivärisistä" :)
Etusormessa komeilee viimeisin violettipohjainen, joka ihan vähän taittaa väriänsä ruskean sävyyn. Tätä kirjoittaessa kallistelin ja pyörittelin pulloa vaikka kuinka kauan, jotta kerkiäisin nähdä tarkasti sen taittovärin, mutta ei oikein onnistunut :D Tämä sävy on näistäminun lakkoista on se EI niin ihana.

 
Tällänen postaus tällä kertaa :) Nämähän ei oo mitään uusia lakkoja ja taineet Seppälöistkin löytyä pitkään jo alelaareista. Tokmanniltakin saattaa löytyä joitain yksittäisiä tapauksia vielä. Ehkä mun pitää käydä penkomassa siellä, jos löytäisin ne puuttuvat sävyt (DC03 ja DC05) vielä :)
 Olisi sitten ainakin kokonainen kokoelma!

7 kommenttia :

 1. Ohhoh, sulle lienee postitse ihan justiin tulossa sitte toinen DC02:n... :D Mä en ole nähnyt Tokmanneilla kyllä missään noita kaikkia sävyjä, tarvii vissiin katsoa beautycosmeticsilta oisko siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään saapuikin kiva paketti! :) Kiitos! Kynsipora ja -korut oli jänniä, kun en olekaan kokeillut ennen! :D
   Tuota vihreetä oon ainakin nähnyt jossain kivijalkakaupassa ihan vasta tai sitten muistan väärin :o

   Poista
 2. Haa, sielläpä on: http://beautycosmetic.biz/flormar-flormar-duochrome-nail-polish-p-8270.html?currency=EUR

  VastaaPoista
 3. Mulla on näistä myös viisi lakkaa, tykkään tosi paljon! Muutenkin Flormar on mun mielestä merkkinä hinta-laatusuhteeltaan yleensä mainio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo hinta-laatusuhde on kyllä totta :) Ja mukavaa, kun ne on tehnyt niiiin paljon erivärisiä ja erilaisia lakkoja. Kaikille löytyy mieluista varmasti :)

   Poista
 4. Multa löytyy nuo kaikki, ja kiva kun oot niisä tehnyt postauksen, koska mä en niitä jokaista ole kynnelle asti vielä saanut. :D
  Nyt tiedän miltä ne näyttää kynnellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että oli jotain hyötyy tästä postauksesta :) Mä jään vielä metsästämään kahta..jos muistan etsiä niitä aina tilaisuuden tullen :D

   Poista