29. heinäkuuta 2013

Uusia huonekaluja

Ollaan kauan mietitty uusian huonekalujan hankkimista meidän kotiin. Hirveän isoa budjettia kun emme omaa, on täytynyt seurata vähän tarjouksia ja vaihtoehtoja, mitkä olisi ne meille sopivimmat huonekalut.
Tällä kertaa uudistuksen koki olohuone tv-tason ja hyllykön muodossa, sekä makuuhuone suurella lipastolla.
Voi että mää tykkään noista :) Varsinkin tv-taso miellyttää kovasti silmää, kuin myös lipasto. Tilanjakajahylly vielä vaatii totuttelua ja tavaroita paikoilleen. :)
Nämä kaikki huonekalut me ostettiin Jyskistä. 


Tarvitsemme lisää piilosäilytystilaa ja oon kauan haaveillut makuuhuoneeseen lipastoa. Ja nyt me se omistetaan. Ikean ( tai sitten internetshoppailu) reissu on tiedossa, jotta saan tuohon lipaston päälle joitain kivoja koriste-esineitä tai valokuvakehyksiä. Tällä hetkellä himottaisi kovasti ne somistekirjaimet. En vain osaisi päättää, minkä sanan niistä haluaisin muodostaa :)

Jep, meillä pelataan Codia ;)
Mä niin rakastan tätä ♥ Tuossa kohti sille oli just sopiva kolo ja uudet ruskeat verhot kotiutettiin viime Oulu reissulta. Passaa kuin nakutettu meidän ruskean sohvan kanssa. Tuo musta karvamatto alkaa ahdistaan olohuoneessa. Se saisi mun puolesta siirtyä makuuhuoneeseen, missä on uudet mustat puuvillaverhotkin. Mutta minkälaisen tai värisen sitten haluaisin olohuoneeseen: vaaleaa vaiko turkoosia? Näin nimittäin Sotkassa oikein soppelin turkoosin karvamaton. :p Oliskohan se liian kirkas..varmaan..

Mun pitääkin tehdä tässä uusi koti-postaus, kun järjestykset, huonekalut ja tekstiilit on vaihtuneet melkein joka huoneessa :) Ehkäpä sitten Ikean reissun jälkeen..



Tämä erikoisuus odottaa vielä tavaroita (tai on niitä kyllä jo sekalainen seurakunta ilmestynyt). Pitäisi päättää minkä värisiä säilytyskoreja ja kuinka monta tuo hylly kaipaa :) Mustaa, turkoosia, valkoista - neljä, kuusi vai kahdeksan kappaletta?  Turkoosit sopisi edellä mainitun uuden turkoosin maton kanssa ;)

Tämmöstä on meikäläisen elämässä tapahtunut viimeaikoina. Oli yksi helv.. koota nuo kaikki. Varsinkin tuo viimeisin tilanjakaja. Valehtelematta melkein koko päivä sitä koottiin, meinas unohtua syödäkin. Lipastoonkin taisi muutama osa jäädä laittamatta, kun ei ohjeista saanut selvää mihin ne tulisi...jospa ne ei heti menis rikki :'D

4 kommenttia :

 1. Eikö turkoosi ois just hyvä, mun mielestä se on tosi ihana ruskean kanssa, ja muutenkin jos muut värit on neutraaleja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, että ne sopisi hyvin yhteen :) Sitä harkitaan kyllä vakavasti! :D

   Poista
 2. Ihanan näköistä! Tollasta lipastoa oon mustana katellut, se olisi superkiva! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustaki vois olla hieno! :D Heti tuli mieleen yhdistää jotku pinkit säilytyslokerot sinne sisälle :))

   Poista