3. heinäkuuta 2013

Kun ajatus ja toteus eivät kohtaa

Moi vaan kaikille, täällä kirjottelee yks räkänokka!
Nyt se tuli sitten vuorostaan mulle: itse flunssa pirulainen :( Mutta eipä tässä oo mitään, miksei vois sairastaa, jos sitä vasta puolen vuoden päästä seuraavan kerran. Kerkesin kuitenkin viettää huippu viikonlopun kavereiden kanssa, kun tulivat tänne Raaheen :) Mutta lauantai aamuna mulla taisi olla elämäni pahin krapula :D Naurattaa näin jälkeenpin, kuin huonossa kunnossa sitä oli. Hups :)


Kun kerroin edellisessä(?) postauksessa, että aattelin kokeilla uusilla W&M lakoilla liukuvärjäystä, niin ei aivan ajatus ja lopputulos lyöneet "high fiveja" :D Eivät erottuneet tarpeeksi toisistaan. Ei ehkä olis pitänyt tuolla tummemmalla Starry Skylla lakata koko kynttä alle ja töpötellä sitten dollarin seteleillä päälle. Onpahan testattu kuitenkin. :) Tuosta alimmasta, suttuisemmasta kuvasta vähän näkyy liukua, mutta todella heikosti. Nää värit oli kyllä muuten tosi kivat :) Nämä alelöydöt on todettu kuitenkin hyviksi löydöiksi, ettei harmita sen puolesta :)
Onko siellä ruutujen toisella puolen toisia räkänokkia vai ootteko säästyneet tältä hirvitykseltä?

5 kommenttia :

 1. Ei käy kateeksi kesäflunssa, ehkä oon säästynyt ehkä en, kurkku tulee kipeäksi syödessä. Isäntä jussin aikaan sairasti keuhkoputkentulehduksen korkeilla tulehdusarvoilla ja kuumeella. Kesäisin on niin kamala sairastaa. :/ Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Voi ei, toivottavasti ei oo mikään tauti sulle tulossa :( Ja eikä tuo keuhkoputkentulehduskaan kuullosta hyvältä yhtään!

   Poista
  2. Sun päiväsi blogini 31 päivän lakkaushaasteessa: http://miraclesnails.blogspot.fi/2013/07/paiva-11-lasteni-suosikit-by-heidi-l.html

   Poista
 2. Täällä yksi joka on pari viikkoa jo sairastanut... Nyt alkaa kyllä helpottaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. O-ou, toivottavasti tää ei kestä niin kauan mulla. Hyvä kuitenkin että loppuu edes joskus! :)

   Poista