6. kesäkuuta 2013

Siniset raidat

Pitkästä aikaa uskaltauduin kaivamaan mun jättileimauslaatan esiin. Lähdin heti sillä asenteella liikkeelle, ettei siitä kuitenkaan tuu mitään. Ekana sen olis pitänyt kosahtaa leimauslakan valintaa. Toisena vaihtoehtona huono kuvio. Mutta kappasta vain, kaikki onnistui hyvin! :) Hämmästyin kyllä moneksi tunniksi, että miten mä onnistuin siinä oikein. Taidanpas kyllä alkaa tekee leimauksia useamminkin :) Pitäis vaan tutkia kaikki kelvot leimaukseen sopivat kynsilakat tai ostaa ihan sitä varten joitain kivoja :) 

Päivän väriksi halusin sähkönsinisen! Tämän taisin käyttää joskus viime uutena vuotena kynsillä, joista en löytänyt postausta/kuvia.. No nyttenpäs se pääsee ainakin esille. 

 
 


Käytin näihin kynsiin siis:
Mavala - Super Base
Wild&Mild - Wild Life
Golden Rose Matte velvet - 101 (leimaukset)
Wet'n Wild - päällylakka
Mavalan pikakuivattaja
jättileimauslaatta, leimaustarvikkeet ja pensseli puhdistukeen

Nämä kynnet passaavatkin samalla yhteen fb:n lakkaushaasteeseen, missä aiheena oli viivat :) 
Ja vielä mun on pakko mainita se, että mun pitää ottaa mahollisimman nopeesti aina kynsistä kuvat kun teen ne, koska niillä on tapana mennä heti ruttuun tai jotain muuta vastaavaa. Nytkään en kerennyt saada valmiiksi näitä, kun etusormen kärki loisti jo valkoisena. :D 

Onko muilla lakkaajilla samoja ongelmia, kerkeettekö kuivattaa kynnet ennen kuin ottavat damagea?

12 kommenttia :

 1. Oot kyllä taitava :) osaispa itsekkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Ei muuta kun harjoittelee, harjoittelee ja harjoittelee. Mahtava tunne sitten kun onnistuu ja on itse tyytyväinen :)

   Poista
 2. Taas niin nätit kynnet.:)<3

  VastaaPoista
 3. Kauniit kynnet. :) Pitäis varmaan itekin hommata joku jättilaatta kun noi laatat mitkä mulla on, niissä on liian lyhkäset ja kapeet kuvat mun kynsille, niin ei siitä oikein tuu mitään. :D Mistä oot ostanut sun laattas ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni :) Tuossakin laatassa tuntuu, että jotkut on liian lyhkäset ja jotkut taas just sopivat. Pitää siis kynnet pitää oikeissa mitoissa, jotta saa leimat onnistumaan :D Ostin tuon laatan pretty.fi:stä :)

   Poista
  2. Kiitti, pitääpä sieltä kattella. :)

   Poista
 4. Tosi nätit kynnet. :) Pitäis itekin jossain vaiheessa liittyä leimailijoiden joukkoon, kun sais vaan aikaseks jostain pistää tilaukseen välineet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tiina :)
   Joo kannattaa ihmeessä kokeilla, se on kivaa kun sen oppii tai kun onnistuu :D

   Poista
 5. Kun on kaksi kissaa, yksi keskittymiskyvytön lakkaaja niin aika harvoin lopputuloksena olisi täysin damagettomat kynnet : D Onneksi on pikakuivattajat ja päällyslakat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, etten oo ainoa :D ja voi kun kerkeiskin laittaa pikakuivattajaa ennenkuin pahin tapahtuu.. :D

   Poista
 6. Siut on haastettu! http://inthispartoftown.blogspot.fi/2013/06/tunnustus-ja-instakuvia.html

  VastaaPoista