24. kesäkuuta 2013

Seppälän alelöydöt

Suunnistinpas tänään suunapäänä alejen perään eri kauppoihin. Avoimin mielin myös paikalliseen Seppälään, mistä löytyikin -50% ja -40% alelaarit täynnä kynsilakkoja :) Nappasinpas itse mukaan 3  Wild & Mildin lakkaa tuosta puolen hinnan laarista: 1 § BILL, OFFICE CHIC ja STARRY SKY. Nämä on ehkä hiukan talvisia värejä, mutta talvihan onkin jo kohta ovella... Noilla reunimmaisilla ajattelin kokeilla liukuvärjäystä tässä joku päivä :)

 

Aikaisemmin Seppälästä ostin 2 flormarin lakkaa (numerot 435 ja 448) tarjouksen perässä myöskin. Aattelin, että jos nämä kävisi leimaukseen. Onko teistä lukijoista kukaan testannut kyseisiä lakkoja leimaukseen? :)


Ootteko te löytäneet ALEista kivoja juttuja? :)

8 kommenttia :

 1. Ompa kivoja löytöjä, erityisesti toi Office Chic jotenkin näyttää tosi kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttääkin :) Nappasin sen mukaan, kun sitä kuitenkaan olisin ostanut normaalihinnalla. 1,50 ei oo paha hinta vaikkei sitten olekaan mieleinen. :)

   Poista
 2. Halvalla oot päässy, oon lukenut että noi flormarit toimii leimaukseen mutten oo päässyt kokeilemaan kun en omista. Kerro sä ku pääset koittaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! :) Mukava piristys tälle päivälle nuo uusimmat löydöt. Määpä kerron sitten ;)

   Poista
 3. love that office chic color!

  VastaaPoista
 4. Ihania löytöjä oot tehnyt ! =)) Toivottavasti poristakin löytyis noita w&m lakkoja, onneks viimeistään viikonloppuna pääsen katsastamaan kynsihullun tätini kanssa tarjonnan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Jos satut lukeen tätä vielä, niin mites kävi: löytykö Porista lakkoja? :)

   Poista