13. kesäkuuta 2013

Lahjamuistamiset

Innostuin kuvailemaan lahjoja, mitä sain valmistumisen kunniaksi. Nää kaikki oli niin hyödyllisiä ja pieniä toiveitakin, joita sitten sukulaiset toteuttivat :) 


 Sain paljon ihania kukkakimppuja ja -asetelmia. Muita kukkia vilahti valmistujaisjuhla -postauksessakin. Tykkäsin hirveesti tuosta alimmaisesta mehikasviasetelmasta ♥ Se on niin sulonen. Toivottavasti se kestäis ihan vähän aikaa kauniina. :)


 Pentikin ISO piirakkavuoka. Mulla on ennestään vain yksi pieni, nii nyt mahtuu tekee isommanki. Tänään kävinkin ostamassa ainekset suolaiseen piirakkaan, mihin löytyy ohje Emilian blogista :) Pääsee heti testaamaan uutta :)


 Tätä toivoin erityisesti, kun meidän kaikki veitset on niiin surkeita. Nyt on Fiskarsin tuliterät veitset kätevässä telineessä :) Sain myös erikseenkin vielä erilaisia veitsejä, mutta ne onkin jo ollut käytössä :)


 Petivaatteita ja lakanoita ei voi koskaan olla liikaa. Ja tän värisiä ei vielä meillä olekaan :) Mikään oo mahtavempaa ku sujahtaa illalla saunan/suihkun raikkaana puhtaisiin petikamppeisiin omaan sänkyyn ukkelin kainaloon ♥


Lisäksi sain vielä erilaisia lahjakortteja ja rahaa. Kuvassa näkyvä lahjakortti on suunnattu pyöräliikkeeseen, mistä mun on tarkoitus käydä kattomassa ja ostamassa itelle uus fillari! En vaan tiedä millasen haluan :)

5 kommenttia :