10. maaliskuuta 2013

Mustaa mattaa

Nyt on paljon näkynyt taas lakkauksissa mustaa mattaa, mihin on päälle leimattu tai muulla tavalla koristeltu metallinhohtoisella värillä. Itsekin ihastuin tähän yhdistelmään totaalisesti. Enkä sitten osannut päättää, minkä kuvan valitsen siitä superkokoisesta leimauslaatasta, joten testasin kumpaankin käteen erikuviot.Ei mennyt nekään aivan putkeen. Ylemmän kuvan leimat ei näyttänytkään kynnellä niin hyvältä kuin leimauslaatalla. Ja toisen käden kynsiin ei leimojen koko ei riittänytkään ja mun kynnet alkaa kaareutua liikaa, joten leimaaminen alkaa käydä hankalaksikin :D


Niiiiin..mainitsin testaavani tyllikangasta kynsiin. Ei menny kyl aivan niinku strömssöössä :DDD Oisin halunnut vetää kunnon överikynnet, mutta tulos oli jotain aivan muuta... Ehkei mun tyyli ollut aivan oikea läntätä sitä vain märän lakan päälle. (Jolloin vaaleanvioletti tylli muuttui violetiksi ja aiheutti kalaverkko-efektin kynnelle.)
Antohan tuon tylli pientä säväystä kynsiin. Oikein käytettynä vois ollakin oikein silmää miellyttävät :DEi kommentteja :

Lähetä kommentti