21. tammikuuta 2013

Sekava pläjäys

Ihan ensiksi haluan toivottaa muutaman uuden lukijan tervetulleiksi lukemaan blogia! :) Se sai kyllä eilisaamun heti paremmaksi, kun huomasi ne. :) Se on kyllä mahtava tunne, kun huomaa taas määrän kasvaneen yhdellä tai kahdella tai.. :)

Sitten kynsiuutisiin. Ei ole taiteilijasielu päässyt nyt esiintymään. Olen pysynyt varsin yksinkertaisissa malleissa sekä yritin kokeilla noihin vihreä-mustiin kynsiin kärkiin mustaa glitteriä, mutta se vain rapisi pois tai imeity lakan sekaan, joten tuloksena oli epämiellyttävän ryppyinen lakkaus. Tein sen kyllä samanlailla kuin ensimmäisen glitterkokeiluni , mutta nyt ei vain onnistunut :)
  Sen lisäksi, oon innostunut koko kynnen leimaamisesta! Toivon synttärilahjaksi ehdottomasti pretty.fi:stä tuota Supersizen 2 leimauslaattaa, missä on myös koko kynnen kuvioita :) Toivottavasti myös saan sen :)
Viikonloppuna tein muutaman lakkalöydön Kempeleen Zeppeliinistä! Marssin heti ensimmäisenä Seppälään määrätietoisesti hakemaan tuota wet'n wildin päällyslakkaa. Siinä toisella hyllyllä huomasin sitten himoitsemani flormarin mattapäällyslakan. 70% alehyllystä bongasin ensimmäiset MIYOnini (hintaa oli vain n. 1.20€/kpl!!) sekä flormarin pinkin glitterlakan (alle euron) :)  Dependin hopea lakka pyöri mielessäni leimaustarkoitukseen. Kun sen löysin ajattelin hyödyntää Cubuksen jatkuvan(?) tarjouksen 3,90e/ 2kpl ja nappasin haalean persikan värisen lakan mukaan. En saanut millään vangittua/muokattua oikean väriseksi kuviin sitä lakkaa.

Wet'n wildin päällyslakka - flormarin matifying päällyslakka - flormarin U09
MIYO - Peacock   -   MIYO - Mars
 
MIYOnin Mars taipuu kivasti violetista vihertävään :)

Nämä vaikeasti kuvattavat 009 & 223
 
Ja uutena juttuna täällä on uusi välilehti! Sieltä löytyy mun tän hetkiset kynsilakat ja päivitän sitä sen mukaan, kun hankin jotain uutta. :) Jos vielä keksisin jotain, miten voisin laittaa värimerkin jokaisen lakan perään, jotta helpottaisi vähän itseäkin muistuttamaan ja helpottamaan oikean lakan nimen löytämistä. Huu, olipas se sekavasti selitetty... Mutta anyway :) Sitten pieni (väliaikainen) bannerimuutos :)2 kommenttia :

  1. Tosi nättejä kynsiä taas! Nuo violetit varsinkin on tosi kivat.:)

    VastaaPoista