15. tammikuuta 2013

H ♥ J

1.1.2013 tuli 4 vuotta täyteen meidän seurustelua. Ajattelin kirjoittaa tänne vähän, kuinka tavattiin ukon kanssa ja mitä kaikkea on tapahtunut näiden vuosien aikana :)

Taisipa olla syyskuu 2008, kun itelläni oli kuvia lähes kaikissa kuvakanavissa, missä pystyi olemaankin: irc-galleria, ii2, kuvake.. Ja tämä kaikki tapahtui tässä viimeisessä mainitussa. Joonas laitto mulle siellä jonkun kommentin, liittyen mun muistaakseni johonki vitsiin. (Tästä kyllä ollaan monet kerrat kiistelty, että kumpi laitto ja mitä jne..) Nooh, siitä sitten jatkettiin meseen ja siellä vietettiin aikaa jutellen ja 'webbaillen' ja joskus saattoi mennä aamu neljään astikin! :D Hurjaa..Muistan kun lähdin joskus shoppaileen kaupungille yksin, ja laitoin sitten Joonakselle viestiä, että haluaisko se tulla kans myös käymää kaupungilla, mutta ei kuullemma päässyt mitenkään. Myöhemmin selvis, ettei se ollut vaan uskaltanut! :D

Uutena vuotena 1.1.2009 yritin uudemman kerran. Tällöin olin sukulaisilla viettämässä uuttavuotta ja Joonas oli samalla paikkakunnalla muutaman reilun 3km päässä :D Nooh, siinä serkun sain houkuteltua mun mukaan, että lähtään katsastaan, missä päin se kiva poitsu oikein on. Oli ihan jäätävän kylmäkin :D Noo, siinä sitten pommiteltiin toisiamme viesteille ja soitoilla. Ja loppujen lopuksi kaupan pihalla katoin, että joku pitkä poitsu kävelee meitä kohti.. Jee, se oli uskaltanut tulla kattoon mua :)Siinä jonkin aikaa juteltua, heitin että ”lähe meijän mukaan... joojoo, yöksi”. Ja pienen suostuttelun jälkeen oltiin kolmestaan kävelemässä serkun kotia kohti :) Olihan se aika jännittävää, puoli tuntematon poitsu meidän mukana. Siinä myöhemmin vielä valvottiin yötä ja piti ruveta kattoon nukkumapaikkoja. Loppujen lopuksi löysin paikkani Joonaksen vierestä kapaelta ilmapatjalta <3 Aamulla aikaisin sitä sitten tultiin hakeen autolla.. ja viestejä kuului perästäkin. En siis ollut antanut aivan kamalaa vaikutelmaa, jes ! :DHeti uuden vuoden jälkeen Joonaksen lähti armeijaan, mutta joutukuin tulemaan sieltä parin päivän päästä takaisin...Parin viikon päästä kutsuin sen sitten meille yöksi. En luonnollisestikaan maininnut vanhemmille mitään, koska mun huone oli erillisessä rakennuksessa. Olihan se ukoltakin aika rohkee veto tulla täysin oudolle paikkakunnalle bussilla. Mä olin oottamassa sitä tien varressa ja katsoin milloin nään linkun ja samalla soitin sille ja sanoin milloin sen pitää painaa STOP-nappia :) Saatiin linkku pysähtymään oikealle pysäkille.

Siinä sitten ilta vietettiin kuunnellen musiikkia, leffaa ja jutellen :) Aamulla taas Joonasta tultiin hakemaan aikaisin. Mutta parin viikon päästä sain sen taas uudestaan mun luo kylään. Tässä vaiheessa kyllä vanhemmatki tiesi Joonaksen olemassa olosta :)Seuraavana kesänä J muutti sitten omaan kämppään tänne Raaheen ja siellä vieteltiin aikaa välillä. Loppukesästä tapasin eka kertaa J äidinkin :)

Seuraava kohokohta meidän suhteessa taitaa olla kihlaus. :) 10.10.10 oli tarkoitus ensin mennä kihloihin, muttei oltu löydetty vielä hyviä sormuksia molemmille, joten siirrettiin päivä 1.1.11 johon mennessä oltiin nekin hommattu. :)
 

2011 syksyllä muutin samaan kämppään J:n kanssa koulun takia, ja asusteltiin noin vuosi pienessä yksiössä. Nyt 2012 kesällä sitten muutettiin kerrosta ylemmäs sopivan kokoiseen kaksioon. :) Ja tässä sitä vielä ollaan ja rakastetaan toisiamme <3

6 kommenttia :