15. syyskuuta 2012

Ostospläjäys!

Pariviikkoa sitten mulle tuli Yves Rocherilta mainoskirje, ja oli  hyvät tilaajalahjat (pinkit laukut ja ripsari) ja yli 15e tilaukseen ilmaset postikulut sekä mukavat alennukset, että oli pakko testata firmaa. Muistan pienenä, ku äitille tuli ko. mainoskirje ja siellä oli jotain arpajuttuja rullalla, jotka oli kiva avata ja sitten tämä tuoteluettelo, mistä revin kaikki tuotemerkit erilleen ja liimasin ne uudelle paperille :D Pikku näpertelyä.. Mutta nyt niihin tuotteisiin:


Ekaksi noi kaks suihkugeeliä; lime ja granaattiomena. Tuoksut oli ainaki purkista haisteltuna hyvät :P Sitte camomilla puhdistusliinoja, minikynsilakka (ei oo vielä päässyt kynsiin asti). Ja toi tilaajalahjaripsari: olisittepa nähneet mun ilmeen, ku avasin tuon ja toi harja oli iha järetön pulloharja verrattuna vaikka mun tämänhetkiseen :D Pieni hörähdys pääsi kyllä ilmoille. Mutta  oli kyl iha kiva käytettynä ripsissä :)
EDIT: tilasinhan mä vartalonkuorintavoiteenki, joka tuoksu aivan joltain joululeivonnaiselta :D Ehkä parempi käytettynä joulunalla, ettei niin paljon ihmetytä tuoksu.


Ja sitte noi pinkit pussukat. Eipä niistä oo mitään sanottavaa, eiköhä jonkilaista käyttö näille keksi :D


Kävin parturissa viime viikolla vähän siistimässä kuontaloa. Kampaaja sitte haukku mun hiukset alimpaan helvettiin, tai no ei ihan :D Ne oli vähän kärsineet latvoista, hups. Kehotti vaihtamaan hiustuotteet uusiin, joten ostin sitte Paul Mitchellin strength sarjaan shampoon ja hoitoaineen. Lisäksi pitäis löytää vielä hyvä hiusta kosteuttava aine. Mikä olis hyvä?  Hiusnaamio? Jokin tehohoito?
Sitten halusin kokeilla hiuspuuteria (heräteostos Prismasta). Huu jännittää toimiiko tää ollenkaan :D

2 kommenttia :

  1. hiuspuuteri on tosi hyvä keksintö :) oon ite ostanu raahen tokmannilta jonku halvan, silti on ollu hyvää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes :) Jospa tuokin olis hyvää, mutta eiköhän ainaki asiansa aja jollainlailla! :)

      Poista