7. elokuuta 2012

Home sweet home

Nytten oon saanut aikaseksi ottaa kuvia kämpästä. Tosiaan matot, lamput ja taulut puuttuu vieläkin. :s Mutta tässä nyt pikkukatsaus tänne :)Eteinen
Vasemasta kuvasta näkee vasemalla ulko-oven, mikä on keittiötä vastapäätä. Suoraan näkyy vessa, ja oikealla perällä makuuhuone. Oikeassa kuvassa vessan ovi ja syvennyksessä on sitten lisää kaappeja.


 Wc
Eipä tästä oo mitään sanottavaa :D


Keittiö

Hienosti muokattu kuva, eikö ;D Mun datauspiste on tällähetkellä siis keittiön pöydällä. Tuoleja meillä ei oo ku kaks, ja mattojaki on oikeesti kaks tuossa, ei vaan näy. Tästä tykkään.


Olohuone
Tällä hetkellä ollaan majoitettu kaksi sohvaa olohuoneeseen, kun edellisestä kämpästä jäi toi toinen ylimääräisenä, mutta kätevä yövieraiden varalta kun on yksi levitettäväsohva. :) Pöydällä näkyy palapeli valmiina, mikä on tulossa seinälle punaisen sohvan yläpuolelle.
Huomaa myös ranskalainen parveke ;) Kuvassa ei näy tietokonepöytää ja kirjahyllyä.Makuuhuone
Silmiin oikein sattuu, kun ei oo seinällä mitään tauluja! :D Meijän entinen kämppä oli tämän makuuhuoneen kokoinen, plus tietenki vessa. Tykkään myös tuosta vaatehuoneesta, minkä ovessakin roikkuu näköjään vaatteet..hups.

Tämmönen on meijän koti tällä hetkellä! :)

4 kommenttia :

 1. Tosi kiva koti :) kaikki näyttää tosi uudelta! onko tuo vasta rakennettu? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Mekin yllätyttiin, kun nähtiin kuin hyvä on. Tähän on joku 8vuotta sitten tehty remonttia, ku oli tuolla katolla tulipalo, mikä sitte levis.. :o

   Poista
 2. Olisko sulla tarkempaa kuvaa tuosta viivi ja vagner palapelistä ? Mistä oot sen ostanut ja milloin ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://aijaa.com/Lr06VU Toimiikohan toi, otin laatikosta tähän hätään vaan kuva. Ostin sen varmaan joskus vuosi sitten Suomalaisesta Kirjakaupasta ku olin tarjouksessa :)

   Poista