15. maaliskuuta 2012

Uudet Nail Art -jutut

Tosiaan eilen mainitsin niistä uusista kynsikoristelujuttuista, mitkä huusin Huuto.netistä. Ne oli oottamassa mua jo tänään, kun tulin koulusta :) ♥ Eli huusin pieniä pinkkejä koriste"timantteja" ja koristetarraa vaaleansinisenä.
Toi koristeteippi oli halpaa, ja halusin testata millaista se on, niin siksi en ajatellut sen kummemmin tuota väriä. Sen väri kyllä muistuttaa metallinhohtoista hopeata. :)
Halusin sitten heti testata noita tuotteita yhdessä. Laitoin sitten pinkin lakan ja vetelin tota teippii kaks pätkää miten sattuu kynsille ja laitoin päällylakan päälle, jotta pysyisivät paremmin.
Ja, eihän mulla ollut mitää hajua millä voisin liimata noita timantteja kynsiin, niin yhtäkkiä muistin tekokynsien liiman! Sitä sitten kynnelle ja timsu kiinni, tädää, ONNISTUI.
Sudin vielä yhteen kynteen vähän kimallelakkaakin.Lopputulos oli omasta mielestä melko loistava. (Ainakin tällä mielikuvittomuuden (mikä sana?) taidolla ja taiteettomalla näkemyksellä). Haluan kyllä hommata lisääkin tuota koristeteippiä, erivärisinä ja -leveyksisinä :) Suosittelen muillekin! :)


Mitäs tykkäätte? Ootteko käyttäneet noita teippejä? Mielipiteitä niistä? :D

2 kommenttia :