14. maaliskuuta 2012

Kevättä rinnassa

Maanantaina oli mukava herätä, kun sälekaihtimien välistä aurinko suoraan paistoi silmään. Paitsi vaikka kuinka aina siirty sängyssä eripaikkaan, niin eiköhän säteet osunu kuitenki silmiin :( Kouluun lähtiessä mietin, että uskaltaisko laittaa jo nahkatakin päälle, mutta turvauduin lopulta kuitenkin talvitakkiin vielä.

Tiistaina sitten joku raapas sisintä ja pahasti. Astuin rapusta ulos, ja tadaa: LUNTA. Just kun edellisenä päivänä asfaltti pilkisti siellä sun täällä, sai pitää aurinkolaseja päässä ja olla siinä luulossa että kevät on tullut. Ja se hirveen kylmä tuuli ei auttanut asiaa yhtään enempää. Niinpä pysyttelin kämpissä koko päivän ja väkersin itelle kynsiä. Niin ja huusin pari pientä kynsijuttua kokeiluun Huuto.netistä! :) Niistä lisää myöhemmin, kuhan saapuvat kotiin.

Noi päällimäiset nakkisormet on siis oikean käden, jotka oon tehnyt vasemmalla "vakaa" kädellä :D


Tänään taas auringonsäteet herätti. Ei ollut niin mukava, kun väsytti ihan sikana. Mutta silti oli mukava tietää, että ulkona on nätti ilma! Uskaltauduin laittaa sitten nahkatakinkin päälle, vaikka pieni, kylmä tuulenvire pilasi kevättunnelman. Mutta tarkeni ihan hyvin :) Voisi siis pitää aina aurinkoisena päivänä jo kevättakkia päällä!

3 kommenttia :

 1. Määki jo ootan et voi laittaa nahkatakin päälle.:) Nuo kynnet on kyllä tosi hienot, harmi että ei voi ite oikeen töitten takia kynsiä lakkailla.. Ja aika hassu tuo silmäpeli juttu.. Mitähän se tyttö sanoo ku sille paljastuu asia. Varmaan kuolee häpeästä.xDD Raukka!xDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! :D Sen piti jäädä kahdenväliseksi, mutta miten tuommosta juttua malttaa sisällään pitää :DD Toivottavasti ei löydä tätä blogia :P

   Poista
  2. No ei kyllä mitenkään.xDD Toivotaan et ei löydä.

   Poista